Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Kár, hogy elég komoly közelharc a beszerzése...

Már lassan 1 éve küzdök a megfelelő ház megtalálásával...elején egy ilyenbe voltam: [link], tavaly 4k miatt lecseréltem egy kaby lake+gt1030 miatt a házam (sajnos az asrock 3455 kevésnek bizonyult a 4k-hoz)...majd jött a SG3, aminek minősége nem épp az elfogadható kategória...illetve új "média" asztalom is lesz, így azt már úgy álmodtam meg, hogy más fajta házikó is odaférjen a TV alá...
Ismerősök java, illetve 1-2 boltnak köszönhetően végig tudtam csekkolni a SilverStone házait, de mind elbukott nálam...vagy nagy, vagy kicsit, vagy ODD-s előlapja van...a lehajtható előlapot meg inkább hagyták volna meg a szervereknek...
Fractal faxxa lenne, de abba meg nem megy normál táp...És mivel gyakran játék is megy a gépen így nem baj, ha van némi szellőzése...szal úgy döntöttem, hogy lemondok a erősítő jellegű házakról...és sztem nem fogom megbánni...remélem ezt így gondolja majd a bolt is ahol leadtam a rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest