Hirdetés
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hétalvó
üzenetére
Tök mindegy. VGA-k cserélgetésével Kodi szerű, illetve EVR szintű lejátszókkal mindenféle képjavítók nélkül placebon felül 1-2% differencia lehet. Főleg tök egyforma megjelenítési algoritmusokkal. Minden további user error. Egyértelműen jobb képminőséget, ami nem pusztán vélt, hanem valós is egyben, már kitárgyaltuk mivel lehet elérni.
Fenti kijelentésekkel magad vered át, de addig jó amíg nem látod sokszoros nagyítással az nVidia pl Kodi alatt nyújtott algóinak képét.
Nem csodálkoznék rajta, ha azoknál felskálázáskor mai napig jobb lenne bármelyik belépő Intel Haswell felett. Bár az igaz, hogy a legújabbakat még én sem láttam, de már kint vannak a HEVC-s Radeonok, úgyhogy önszántamból nem is fogom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem csodálkoznék rajta, ha azoknál felskálázáskor mai napig jobb lenne bármelyik belépő Intel Haswell felett. Bár az igaz, hogy a legújabbakat még én sem láttam, de már kint vannak a HEVC-s Radeonok, úgyhogy önszántamból nem is fogom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)