Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Patice
üzenetére
Nézelődtem az UHD TV-k között. Na nem mintha sok értelmét látnám, de alig van már árkülönbség bizonyos szegmensekben és azért közelről valóban üt a nagy felbontás.
Viszont arra jöttem rá, hogy lótúrót se fogunk nézni a közeljövőben, ill. max 24p-t. Hiába kerültek rá a TV-kre lassan a HDMI 2.0 bemenetek, PC-n 1-2 Nvidia VGA-n van csak talán. AMD-n még nincs és ahogy néztem Skylake-en se nagyon lesz, max DP amihez már megjelent vmi 10k-s átalakító.
HEVC-ben sem jobb egyelőre a helyzet. Asszem én még 1-2 évig maradok a Llano-mnál. Vagy max ha nagyon zavar a fogyasztás akkor N3150 vagy J1900 lesz a BD3D fejleményektől függően.
Skylake-ben a G4400 Pentium tud mindent "papíron", de még ezt sem tesztelte senki. G4500 meg GT2-vel jön ami igazán ütős lenne, de a fentieken ez sem javít és aranyárban van Pentium létére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.10
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő