Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Én is a DC-s verziót javasoltam volna, de azon meg (tudtommal) nincs ODT.
Ha marad a mostani erősítő, és így szükség lesz az SPDIF kimenetre, akkor inkább picoPSU a sima ITX laphoz, mint az a 300W táp.Abban házban meg még el is fog veszni ez a lap

De a helyedben most nem biztos, hogy ehhez a konfighoz keresnék házat (hacsak nem egyben cseréled majd később, ha esetleg szükségessé válik a bővítés/csere). -
canniball
nagyúr
válasz
LógaGéza
üzenetére
Egyrészt a DC-s verzióhoz úgy tudom jár a külső adapter is, így azt nem kell hozzá venni. Másrészt csak ismételni tudom magam: mivel árban ugyanaz én továbbra is a Pico-t javaslom. Később ha cserélnétek a lapot szerintem könnyebb eladni a "simát", másrészt nem kell megint a tápon gondolkodni.
A Harmony remek dolog, csak ajánlani tudom; ugyan nekem csak a(z anno) legolcsóbb 600-as van, de ez is f@sza cucc a három (TV, HTPC, AVR) külön távirányító helyett. Viszont ugye az csak távirányító, a vevő részt ahhoz is külön meg kell venni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest