Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hihi, végül kiderül, hogy semmi köze a Kodi kerek 24 Hz problémának az AMD-hez. Sokkalta inkább a W8.1-hez! Valószínűleg akik említettük a témát, mindnyájan 8.1-et vagy belezett 8.1-et használunk. Úgy néz ki tök mindegy Intel vagy AMD, a Kodi és W8.1 DX kezelése okozza a problémát. W7-tel 24/24 a lejátszás, de biztos olvasod a beérkező kommenteket.
Azt látom, hogy MPC-vel oprendszertől függetlenül másnak is kifogástalan. Szóval eddigi infók alapján nem az AMD-hez bibis a Kodi optimalizációja, hanem az összes eddigi XBMC kiadás plusz Kodi a W8.1-hez.
Azt furcsállom, hogy XBMC/Kodit használók innen is ilyen kevesen vették észre (vagy nem aktívak illetve elkerülte a figyelmem), mikor annyira látványos jelenség. Esetleg kevés 24.0 filmet néznek. Gondolom az összes 8.1 usert érinti VGA, IGP-től függetlenül, bár Nvidiás hozzászóló nem rémlik.
Nekem az A8-7600 és a kis Kabiniken is azonnal feltűnt, ahogy neked is, és ha jól emlékszem nálad Intel teszt is volt hasonló eredménnyel.
Legalább már tudják a valós problémát (nagyon esélyes, hogy valóban ez a hiba), vagy lesz ideiglenes patch a Helixhez, vagy csak a köv verzióban. Én meg eltántorítottam pár Kodizót ettől a kiváló APU-tól, vagy kivárásra intettem.
Minden valószínűség szerint az összes Intelen is ugyanilyen sz@r. -
törölt tag
Sokunknak lényegtelen, de a tábor másik fele szeret interpolálni. Nem értem miért csak PDVD, ott is kizárólag Blu-ray alatt érhető el az FM. Ahogy nézem ez a kérdés új driverrel, VGA támogatással, további APU optimalizálással sem változott. Izgalmasabb lenne, ha "normál" videók lejátszásával is elérhető lenne, szélesebb körben támogatott lejátszókkal. Csúszka maradhatott előzőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden valószínűség szerint az összes Intelen is ugyanilyen sz@r.