Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, hogy az érdemibb részre is reagálják, innen is néztem néhány vodiót ( 12 perc 6GB
). MPCHC+LAV+EVR, pipálgattam DXVA2 mellett Codecs for HW Decoding UHD, de úgy látom van itt még javítani való driver szinten is (W8.1+Cata14.4). Van amit akadás mentesen lejátszik, de 90% körüli, feletti proci terheléssel, GPU 30-40%. -
törölt tag
Tévét beszéltük, ott valóba nincs értelem, átugorhatjuk. 3,5 méterről tudok 2,3-as vászonra vetíteni, távolsággal nem lenne gond. Egyelőre a 4k vetítők árával van baj, legalábbis amiről olvasni lehet ( sajnos működés közben még nem láttam UHD projit ), hogy megfelelő minőségben képes vetíteni, ezért is írtam, hogy el kéne érni legalább azt, amit a HW55 tud Full HD-ben. A téma is a BD 4k szabvány miatt merül fel, mert ha elkezdik néhány hónap múlva ebben a formában piacra dobni a filmeket, némi hiányérzetem lépne fel, mi ez az 1080p pixelhalmaz itt előttem formában

De ott van az általad vázolt technikai része, aztán a 3m proji, úgyhogy némi gondolkodás, álmodozás és rózsaszín felhők után elvetettem az ötletet, úgy néhány évre biztosan

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). MPCHC+LAV+EVR, pipálgattam DXVA2 mellett Codecs for HW Decoding UHD, de úgy látom van itt még javítani való driver szinten is (W8.1+Cata14.4). Van amit akadás mentesen lejátszik, de 90% körüli, feletti proci terheléssel, GPU 30-40%.