Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Este megmértem a fogyasztását. Sapphire Brazos lap + 2x2Gb RAM + OCZ Vertex Plus 60Gb SSD + WD Green 1,5TB HDD-vel mértem terheletlenül 25W-ot, a legtöbb amit a fogyasztásmérő mutatott, 42W volt... HDD nélkül 18-9W-ig megy le a fogyasztás, terhelve 30-35W között ingadozik. 720p lejátszáskor 25-27W.
-
Domy
aktív tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az én Brazos-om 65W-os külső táppal megy 2x2Gb RAM és egy SSD + 500Gb 7200-es noti hdd társaságában. A paneltápom erősebb mint 65W, de...
Persze ha most vennék, vagy a házzal nem kaptam volna tápegységet, akkor egy 100W feletti picoPSU-t vennék hozzá, az a későbbiekben is elég lesz pl. egy Kaverihez.
Cekk:
Ha az órajelhez nem nyúltak, akkor még ez sajnos kevéske. Valahol olvastam hogy a 48kHz anyagok, és azok többszörösei jól mennek neki saját I2S kimeneten, viszont a 44.1kHz és többszörösei sajnos nem tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest