Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen házat vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
XBMC nem kezel tunert, xbmc csak egy frontend ehhez kell egy kiszolgáló (BackEnd) pl. a media portal. XBMC-hez egy media portal plugin kell és láthatóak lesznek számára a csatornák és epg. Egy a fontos, hogy olyan legyen a tuner kártya ami tökéletesen kompatibilis a DirectX DirectShow-val ill. BDA kezelésével. Én egy AverMedia Volar HX-et próbáltam ez is működött, de kicsit lassú, mert csak szoftveres a HD tartalom kezelése.
Nagyon ígéretes, féléve próbáltam a felvétel, epg működött, egy kicsit döcögős volt a tuner miatt, de egy PCIe kártyával tuti jó lehet. Nagyon gondolkozom, hogy a "TV" is a HTPC-be kerül nálam, mert féltucatnyi mindenféle 1-2-3 tuneres DVB S/S2/T set top boxot próbáltam már, de mind szoftvere hulladék, tele hibával, gyakorlatilag használhatatlan, legyen rajta Spark vagy Enigma2 rendszer...
Szóval én ezekkel szemezek, főképp a két S2 tuneres és CI modulos változattal...
http://www.tbsdtv.com/products/tbs6991-dvb-s2-dual-tuner-dual-ci-pcie-card.htmlThis device is provided with both Windows BDA driver and Linux driver up to the latest kernel. The unique TBS MCE tool makes it possible to read CAM/Smartcard on Windows7 Media Center, thus your satellite subscription TV can be watched/recorded on Windows7 Media Center. On Linux platform, you can also watch PayTV by using relative software on Linux. TBS6991 is compatible with Windows7 Media Center, MediaPortal, DVBlink, DVBDream, DVBViewer, ProgDVB, Skynet, TSreader, XBMC,MythTV,VDR and many other popular softwares.
Main Features:
Watch Satellite TV & listen to Radio on PC
DVB-S2/DVB-S SD or HD TV Receiving
Real Time and Scheduled Program Recording(PVR)
Time Shifting to Pause Live TV
Dual Tuner for Recording Two Different Channels/Transponders
Unicable/One Cable compatible
Dual Common Interface Support
Blindscan
High reliabilityApplications:
HTPC
IPTV Streaming Server
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Társasjáték topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő