Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drdr

senior tag

válasz Peak #14576 üzenetére

XBMC nem kezel tunert, xbmc csak egy frontend ehhez kell egy kiszolgáló (BackEnd) pl. a media portal. XBMC-hez egy media portal plugin kell és láthatóak lesznek számára a csatornák és epg. Egy a fontos, hogy olyan legyen a tuner kártya ami tökéletesen kompatibilis a DirectX DirectShow-val ill. BDA kezelésével. Én egy AverMedia Volar HX-et próbáltam ez is működött, de kicsit lassú, mert csak szoftveres a HD tartalom kezelése.

Nagyon ígéretes, féléve próbáltam a felvétel, epg működött, egy kicsit döcögős volt a tuner miatt, de egy PCIe kártyával tuti jó lehet. Nagyon gondolkozom, hogy a "TV" is a HTPC-be kerül nálam, mert féltucatnyi mindenféle 1-2-3 tuneres DVB S/S2/T set top boxot próbáltam már, de mind szoftvere hulladék, tele hibával, gyakorlatilag használhatatlan, legyen rajta Spark vagy Enigma2 rendszer...

Szóval én ezekkel szemezek, főképp a két S2 tuneres és CI modulos változattal...
    http://www.tbsdtv.com/products/tbs6991-dvb-s2-dual-tuner-dual-ci-pcie-card.html

This device is provided with both Windows BDA driver and Linux driver up to the latest kernel. The unique TBS MCE tool makes it possible to read CAM/Smartcard on Windows7 Media Center, thus your satellite subscription TV can be watched/recorded on Windows7 Media Center. On Linux platform, you can also watch PayTV by using relative software on Linux. TBS6991 is compatible with Windows7 Media Center, MediaPortal, DVBlink, DVBDream, DVBViewer, ProgDVB, Skynet, TSreader, XBMC,MythTV,VDR and many other popular softwares.

Main Features:
    Watch Satellite TV & listen to Radio on PC
    DVB-S2/DVB-S SD or HD TV Receiving
    Real Time and Scheduled Program Recording(PVR)
    Time Shifting to Pause Live TV
    Dual Tuner for Recording Two Different Channels/Transponders
    Unicable/One Cable compatible
    Dual Common Interface Support
    Blindscan
    High reliability

Applications:
    HTPC
    IPTV Streaming Server

Új hozzászólás Aktív témák