Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabieable
üzenetére
Ja, nekem is ilyenem van, egy gyarilag passzivra bordazott Ion van benne, ami fole meg beraktam ovatossagbol egy 12-es slim ventit es ezzel kb meg is telt a haz
A beepitett paneltapot (nem kellett, az alaplapom hatlapjan eleve ott volt a 19 V-os csatlakozo meg a DC/DC) es a mindenfele elolapi kivezeteseket kabelestul kipakoltam, utban voltak, a kis takarolapoknak hala ebbol semmi nem latszik. Ugy remlik, szereles kozben lottem rola par kepet, majd otthon megnezem.Az elejen az a feher atlatszo csik bekapcsolva keken vilagit (ha nem akarod, akkor nem dugod ra a led csatlakozojat az alaplapra, de az enyemen egyedul innen lehet eszrevenni, hogy be van kapcsolva, mert hangja nincs).
A haz egyebkent meglehetosen massziv (mar csak az apro meret okan is), stabilan all a labain, szepen csillog a festese, szoval a magam reszerol meg vagyok vele elegedve.
-
canniball
nagyúr
válasz
szabieable
üzenetére
AMD Brazos "hálóban"
Ha jól emlékszem dabadab is ilyet vett, illetve én is épp most szerelek egy ilyet, a kábelek elhelyezése azt hiszem nem lesz egyszerű móka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A beepitett paneltapot (nem kellett, az alaplapom hatlapjan eleve ott volt a 19 V-os csatlakozo meg a DC/DC) es a mindenfele elolapi kivezeteseket kabelestul kipakoltam, utban voltak, a kis takarolapoknak hala ebbol semmi nem latszik. Ugy remlik, szereles kozben lottem rola par kepet, majd otthon megnezem.