Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
user137
üzenetére
...asztalra

Nekem speciel jobban bejön, mint pl. a korábban linkelt trust vagy logitech, már csak méretügyileg is... Dokkolóról nem tudok.Jó sokat szívsz ezzel a médiatárral, nekem is flottul megy általában minden, és linux alatt használom és a port.hu scrapert. A mappanevek megadásával kellett nekem bíbelődni, pl amelyik filmcímben szerepel kettőspont vagy kötöjel, (Batman - A sötét lovag) ebben az esetben a mappaneve A sötét lovag (2011) legyen, mert akkor találja meg jól.
Illetve lehetőleg ne legyen a fájl mellett nfo fájl, mert nekem az is bekavart. A kötőjeles problémát lehet, hogy már mostanra orvosolta a fejlesztő, de én minden esetben a fenti módszert használom, és megtalál minden filmet. (77db HD)
Ha midnent megcsináltál, akkor exportálod a mediinfókat egy fájlba és egy esetleges újratelepítést követően importálni tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest