Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
AMD esetén az új kártyák (UVD2 kompatibilis) és új driver (10.4 -től) elvileg megoldja az esetleges gondot. Ha meg nem, akkor be kell szerezni egy másik release-t a videóból

Az általam már belinkelt Brazos tesztben írták, hogy miben marad el (ami UVD3 ugye).
Nem sok, de mégis alul maradt az egyszerű ION-al szemben.ION-nál a FullHD gyorsításhoz mindenképp kell a Dual Channel. Hogy ezzel valami gond lenne, arról nem hallottam. De az biztos (mert észrevettem), hogy nem dualban, Linux alatt még jól játszik ilyen anyagot (XBMC Live 10.10), de Win7 alatt már nem (Home Premium 32bit/64bit).
Mellesleg a laptopomban nekem is ATI (HD5730) GPU van, Intel i5 procival, a médialejátszó ION (meg egy tablet is van ilyen), a "NAS" meg Atom D525.
Már csak egy VIA nano-t meg valami Tegra cuccot kéne valahonnan összevakarni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő