Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
gurabli
üzenetére
Mindegyik lap nagyon jó.
Mindegyiknek van friss BIOS-s is, ebben sincs különbség. A firewire csati nem tudom lényeges-e Neked, ebben van eltérés, illetve az EVO lap DDR3-as, a PRO és HTPC pedig DDR2-es memót fogad.A Gigabyte lapra egy másik topikban is elhangzott, hogy nem támogatja alulfesznél a C&Q-t, bár ha alulfesszel jobb, mint a C&Q-val, akkor mind1. De ez csak később derül ki, mit bír a proci, ezért én ezt nem venném.
Az Asus EVO-s lap mellett az szól, hogy AM3-as (DDR3) és a pletykák szerint a köv. generációs AMD procik is belemennek. Ha fontos neked a későbbi fejlesztési lehetőség, akkor ezt érdemes.
A PRO mellett az szól, hogy DDR2 RAM-ot fogad (ami esetleg van neked, vagy olcsóbban lehet beszerezni), így ez árban tud jobb lenni az EVO-nál.
A HTPC-s lap ugye erre van hangolva, ezért is csábítóbb.
Ha hinni lehet az Asusnak, akkor ennek igényesebb az audió részlege is. Ennek van egyébként távirányító nélküli változata is, de az árgép szerint az drágább, érdekes. 
Amit még ezek mellé tudok javasolni, az az Asus M3N78-VM, ezen GeForce 8200 IGP van CUDA-val és hasonló kimenetekkel, DDR2 RAM megy bele. Árban olcsóbb a fenti lapoknál, pedig szerintem ez is van olyan jó, mint azok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mindegyiknek van friss BIOS-s is, ebben sincs különbség. A firewire csati nem tudom lényeges-e Neked, ebben van eltérés, illetve az EVO lap DDR3-as, a PRO és HTPC pedig DDR2-es memót fogad.