Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
joydrv
üzenetére
Hi, a lap tökéletes lesz ezekre a célok, a rendszer sajnos nem.
Ha elengedhetetlen a 4K+HDR-es filmezés/sorozat, akkor a HTPC helyett NAS legyen a gépből + Amlogic boxok (S912/S905X2/S905X3) melyeken Coreelec fut.Rendszernek én semmiképp nem Windows-t tennék hanem Xpenology vagy OMV(openmediavault). Nekem ez az utóbi van.
Én annó picit szevedtem a feltétellel mert csak a 4.1.22-es image-t tudtam feltenni vagy az új 5-ös image-t.
Szerver feladatokra csak Linux-ot tennék ebből a fehasználóbarátabb az általam felsorotlt 2 , melyhez topic és leírás is van, mit hogy kell csinálni illetve nagyon sok Youtube video.HTPC-s topicban nem szívesen ajánlok ilyen jellegű megoldást, viszont ez "low buget" megoldásnak tökéletes.
Az igazi HTPC-s srácok itt egy ilyesmit ajánlanak szerintem G4560/i3-as Intel + VGA-val ajánlanák a HTPC-s gépet, melyhez ugye nem kell akkor amlogic box, mert NAS+lejátszó egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest