Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bsanya
üzenetére
Szia,
...Mert a médialejátszós fórumban általában az az ellenvélemény a HTPC-vel szemben, hogy sok a "kínlódás" vele, míg a médialejátszót bekapcsolod és élvezed...
Csacsiságot beszél a buksijuk,
általában olyantól hallom, aki saját bevallása szerint 5 vagy 8 éve próbált PC-vel filmezni, azóta is Vista-t használ.Csatlakozom az előttem szólóhoz, ugyanezt ajánlottam egy másik kedves fórumtársnak, aki hosszú Dűnözés után ültetett hátépécé bogarat a fülébe. A dolog szoftveres részét próbált ki a laptopodon. Win7 helyett házimozi konfigba inkább a 8.1-et favorizálnám.
Ház jó lenne, tápnak ugyanazt, amit néhány hozzászólással ezelőtt vázoltam. Az igényeidre tökéletes az INTEL Core i3-4130T, amihez millió 1150-es lap párosítható. Memóriát aszerint választanék, hogy mire lesz kínozva mozin kívül, amire 2X2 GB alapesetben elég lenne.
Egyébként mit szeretnél kiváltani, amit a Dune nem tud? Kérdezem mindezt azért, mert a teljes család békéjének megőrzése végett, nem biztos, hogy nulláról érdemes váltanod. Ha hasonló mozi őrült lennél, vagy van külön moziszoba, ne adj isten vetítő, nagyon jó hangrendszer, akkor gondolkodás nélkül belevágnék. Úgy rémlik mi már találkoztunk, és inkább családi lejátszót kerestél akkoriban, amit mindenki használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
általában olyantól hallom, aki saját bevallása szerint 5 vagy 8 éve próbált PC-vel filmezni, azóta is Vista-t használ.