Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Hát, rég volt a kezemben AMD rendszer, de nem ódzkodom tőle, bár most, utoljára is beleszaladtam, igaz, én voltam figyelmetlen, nem néztem eléggé utána*
Ha megoldható passzív hűtéssel, esetleg valami ultra csendes légkeverővel, akkor én nem bánom
Pontosan melyik procira gondolsz?szerk: Még annyit, hogy játékra nem lenne használva, van itthon két másik PC, ez kizárólag médialejátszásra lenne használva.
* Karira vettem asszonynak egy AMD quad core rendszerű lapost, mondván a Facebookos cuccait majd elviszi, mégis csak 4 mag, vagy mifene ... Hát
lóf@sztegy fenét vitte, a kocka kirakó is röcögött, ha meg Youtube-zott mellette, akkor használhatatlan volt. Ment a levesbe, 2 hónap után közel féláron ...
AMD A4-5000 asszem a proci megnevezése, hát úgy voltam vele, soha többet!
PeterPH
Okés, köszi, gyanus volt nekem, hogy a táp helyén ott a luk, de nem voltam biztos benne. Így már tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pontosan melyik procira gondolsz?