Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Valaki csinált már laptopból htpc-t? Vagy valami ilyesmi...
Nagyon olcsón lehet kapni p3-as laptopot, de a p4-esek sem drágák, viszont mi a helyzet a bővíthetőséggel?
Valami olyan pcmcia megoldás kellene egy átlagos laptophoz, ami digitálid audio kimetetet tud és valamilyen videó kimenetet, mondjuk rca, vagy svideo. Legalábbis jelenleg nekem ezek kellenek, mert képcsöves tévém van és házimozi rendszer digitális bemenetekkel (optikai, koax).
Aztán, ha fussa új tévére, akkor kellene majd hdmi kimenet is.
Szóval van infótok, tapasztalatotok ilyesféle megoldásokkal?
Majdan XBMC menne rajta.
A rendes nagy gépházzal biztosan könnyebb lenne, de az sokat eszik szerintem, meg zajosabb is, mint egy laptop.Jelenleg egy AC Ryan playon hd2 mini van, de nem szeretem. 8-10 ezerért már kapok régebbi laptopot, csakhát a hozzávalók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest