Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Az outlook túl van bonyolítva és instabil. Három hete nyom nélkül eltűnt belőle a teljes címjegyzékem sz összes címmel telefonszámmal. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81593&arc=f[/L] Most visszaálltam az Excelles nyivántartásra, az persze fapad, de legalább normálisan archiválható, és kinyerhető belőle minden adat, és átláthatóan nyomtatható.
Az időzített figyelmeztetéseket viszont nem tudom másképp megoldani, csak ezzel. Próbáltam sok progit, de mind shareware, vagy gagyi volt. Az eddigi legjobb a Win95/98-ban megtalálható Schedule+ volt, amit persze a Microsoft kivett a későbbi Windowsokból, gondolom mert túl stabil és használható volt. Rontotta a Windows imidzsét. :(((
További progikat egyébként pl. itt találsz: [L]http://www.honositomuhely.hu/kateg9c.html[/L]
Aktív témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest