Hirdetés
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár tárgyam van még hátra, én estis vagyok (nappali C-s tanterv), évek óta dolgozom, a matek tudást amit az ELTE-n szedtem fel, talán semennyire nem használtam a munkám során. Talán néha a gráf elmélet és a valszám ami jól tud jönni, de nagyban függ attól, hogy mivel fogsz majd foglalkozni. Ha 3D, meg játéktervezés, akkor linalg, anal azért kelleni fog. Üzleti alkalmazások fejlesztéséhez meg kb. semmi szükség rá. Programozásból meg a munkahelyemen 3 hónap alatt többet tanultam mint az egyetemen összesen. Én már csak a papír miatt akarom végigszenvedni.
-
b.kov
senior tag
Melyik szakirányon vagy?
Én most végzek B-n, és egyet tudok abban érteni, hogy "nem a későbbi munkára készít fel" a képzés, ha a gyakorlati részét nézzük. Viszont én az elméletis tárgyaknak érzem hasznát, a gyakorlatot meg úgyis magadnak kell felszedned, ezzel elég nehezen versenyezhet egy egyetem. Most jön új tanterv, ők is belátták már a képzés elavultságát, habár kíváncsi leszek milyen érdemi változások lesznek azon kívül, hogy átneveztek egy pár tárgyat, meg picit más sorrendben lesznek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest