Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én már le se fekszem.
Nem szép dolog, de ősszel rászoktam nagyon a hajnali 4 órás elalvásra. Persze amikor 8-ra kéne bemenni ea-ra, nem tudok felkelni, mert úgy lenyomom alvajárva a mobilt és az órát is, hogy nem is emlékszem, hogy csörögtek.
Aztán próbáltam visszaszokni, de nem ment. Ha előbb feküdtem le, már sehogy sem tudtam elaludni. Általában másfél óra forgolódás után feladtam. Ezért kitaláltam, hogyha visszafelé nem megy, akkor majd előre irányba újra a régi rendszert kapom vissza, tehát mindig később fekszem le, hogy újra jó legyen.
Szóval most is azért vagyok ébren tegnap óta, mert újabban délelőtt fekszem le és délután ébredek fel. Ezt odáig fogom csinálni, hogy megint este fekszem le és reggel kelek. De ezt úgy kéne, hogy este 10-kor csicsika és wow, 8 óra alvás és tudok 6-kor kelni.
Mint a rendes iskolás gyerek.
Egyébként arra gondoltam, át tudnám szoktatni a szervezetem arra, hogy egy nap nem 24, hanem 48 óra. Kíváncsi lennék, mennyi ideig bírnám, bár ki tudja ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő