Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nem fogom hanyagolni, mert van egy alapvető különbség kettőnk között: Neked van autód, nekem nincs.
Barátnőméknek viszont van 2, ebből az egyiket alig használják... szóval azt használhatjuk majd, de én alapból arra használnám az autóm, hogy nagy távokat tegyek meg vele, vagy ha bevásárlok valamit és haza kell vinni, ilyenek ...
Amúgy a Nagykörúton visszafele Pestre a Petőfi-hídon állandóan nagy a kocsisor, azokat az embereket nem értem, miért arra mennek mindig. Én nem akarok perceket állni dugóban, ha ez kiteszi az út idejének a felét. Persze ők lehet, hogy a város másik feléből jönnek... na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Barátnőméknek viszont van 2, ebből az egyiket alig használják... szóval azt használhatjuk majd, de én alapból arra használnám az autóm, hogy nagy távokat tegyek meg vele, vagy ha bevásárlok valamit és haza kell vinni, ilyenek ...
Mondjuk fő használata a balatoni horgászatnál volt, oda nem is kellett minőség.