Hirdetés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
Papp-Varga egy helyes fiatal kiscsaj, megbuktam nála, pedig sose volt ilyen jó gyakvezérem progiból, mint ő, nem aludtam el az óráin, de követni is birtam (senki másnál nm birtam követni, bealudtam, elkezdtem netezni, lemaradtam már az első órán, se kép, se hang...), lehet kérdezni, szalad, segít, jófej nagyon.
Mawyx óraraendje
3óra nincs benne, egyikre nincs időpont, a másik kettőt meg nem tudtam felvenni, de kötelező, 2 előadás, kell a gyakokhoz, de nem volt kedvem TO-zni,majd hétfőn... -
bbazsy
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
buit azonnal cserélném..
1, érthetetlen; 2, "nem túl kedves"
filipp rendben van, harmadikat nem ismerem, de sztem annál a tárgynál tökmind1 ki tartja.
mod: 2. postnál már Fried -et írtál. most akkor Filipp, v Fried?
mert nagyon nem mind1.nickwearby:
az alap tantervem is szívás, picit rádobtam
1. hét végéig tudok szelektálni, majd akkor kiderül mi marad, mi nem.mindenki:
VEGYETEK FEL SPECIKET első félévben, sokat. ~30 kreditnyit szedjetek össze több okból: ösztöndíj több lesz, később nincs vele szívás. első félév amúgy is a legkönnyebb, tessék kreditet szerezni.mentorcsoport meg most összevont lesz, hétfőn és csütörtökön úgy tudom. szal be lesztek terelve egy nagy terembe, és ott megy az áldás.
na ennek meg így már sok értelme nincs, ki is szálltam a mentorkodásból én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Flint 2 OFF topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert nagyon nem mind1.