Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
most már nem, mert win alól vagyok és nem fogok emiatt rebootolni, pandorán meg egy régebbi verzió van fenn.
majd vasárnap éjfélkor

addig olvassál Dr Sör Kálmánt

-
Mawyx
őstag
Hú de imádtam Csörgő bácsit
A legnyugodtabb pasas, akit valaha láttam.Elvégezte már vki az Architektúrák és oprendszerek tárgyat? Én nem proginfós/matos vagyok, és nekem ez az említett tárgy a helyettesítő tárgy, mert a mienk már nem indul, csak EA kell belőle, jól megszívtuk
Tök nehéz, semmit nem értek belőle, nem tudom hogy kell váltogatni számokat, a füzetem hiányos, túl gyors az előadás... Ha vmelyikőtök túlságosan unatkozik, bevállalhatná, hogy vhogy átnyom egy 2essel

-
-
bbazsy
őstag
megvan
a) ha a jelentkező előzetes tanulmányai során minden félévben legalább 4.0 tanulmányi átlaggal rendelkezik, akkor 40 pontot kap, ha legalább 4.5 volt a tanulmányi átlaga minden félévben, akkor 45 pontot kap.
ha valami csoda folytán eztán menne, és az 1. félévi 3,95re nem adnák meg, akkor asztalburogatás

utolsó fejezet?
fogyatékkal élsz? (nem, ez most nem költői kérdés
) -
peterszky
őstag
-
-
-
peterszky
őstag
Kösz.
Egy csöppet ideges/szomorú vagyok, mert megint nem sikerült

Beugróval nem volt gond 10/15, ami szerintem jó lett volna egy 12/15-re is. Érdekes a javítás
Tételek: 6, 10, 13, 17.
Leülök egy helyre, mondom itt biztosan jó tételt kapok, erre szólnak, hogy menjek onnan. Ahol ültem, az az oszlop kapta a 13-ast, amit 99,9%-ra tudtam
Így bekaptam a 17-est, jó kis m-edik gyökös, ami nem nehéz, csak sikerült belerontani a rekurzív képletbe, így pápá

Na most jól kidühöngtem magamat.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Az a baj, hogy még az Analban vagyok, de nyakig

Remélem sikerül szerdán átmenni a vizsgán
Fóthinak nagy híre van, még itt a topicba is volt valaki a BMF-ről, hogy náluk tartott valami órát és nem nagyon értették a dolgot
Én nagyon megkedveltem, mint oktató, sokaknak meg nem szimpatikus.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
még nem adott ajánlatot, valamikor majd küldök neki egy pü-t, hogy mi az ábra.
De az is lehet, hogy itt Pesten veszek valahol, aztán megpróbálom eladni azokat, amik a gépben vannak.
IQ teszt:
[link]
Ha nem értek el rajta 160 feletti eredményt, akkor ki lesztek röhögve
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Régebben voltam felügyelni, de mostanában nincs időm semmire 
Az kedves feladat lehetett.
Tök nehéz, semmit nem értek belőle, nem tudom hogy kell váltogatni számokat, a füzetem hiányos, túl gyors az előadás... Ha vmelyikőtök túlságosan unatkozik, bevállalhatná, hogy vhogy átnyom egy 2essel 
Nálunk is voltak olyanok,akik nem tudták megirni...ehhh
)

![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:fQvHXFL0jVRm9M:http://www.kando-kkt.sulinet.hu/public/humor/kepek/balkez.gif)