Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
A központi kérdés számomra, hogy mennyire lehet mellé nyúlni a két szakirány között. Most vagyok első félév végén (még természetesen nincs meg minden vizsgám) és a programozás tárgyakat mondhatni könnyen vettem, a matekkal alapvetően többet foglalkoztam, ezekből nem úgy, mint a programozásokból, de nem is rosszul végeztem. Emelt matekkal jöttem, itt is emelt dimaton voltam és alapvetően érdekel is, viszont tartok tőle, hogy az A-s többlet matek megtanulása már nem az érdekes kategória lesz.
Leginkább a környezetemben levő emberek bizonytalanítanak el. Van, aki nálam jobb matekból és B-re megy, viszont van, akivel nagyjából egy szinten vagyok és nem is gondolkodik máson A-n kívül. A hiperszuper gimiből jöttek gyakran olyan matematikai (bár esetenként programozós) dolgokról beszélnek, amiről gyakorlatilag fogalmam sincs, sokszor gyakorlatokon is amit ők elsőre megértenek azt én csak több gyakorlás, példa után. Na, ilyenkor nem érzem magam A-ra valónak.
A tanulással, szorgalommal nincsen gondom, de összességében úgy érzem több befektetéssel még jobb lehettem volna az első féléves matekokból is. Mit gondoltok, érdemes így A-ra mennem, vagy biztosabban végeznék B-n? Jelenleg még tervezek MSc-vel ha ez számít valamit a döntésben.MasterMark: Úgy tudom nincs matalap keresztféléven.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest