Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy elég hosszú és összetett lesz az amit írni fogok.
Nos, először is rólam annyit kell tudni, hogy jelenleg az SZTE -n tanulok programtervező informatikus BSc szakon és ebben a félévben fogok államvizsgázni (~utolsó szemeszterem, gyakorlatilag már csak a szakdolgozatomnak a 2. fele maradt).
Fizikailag pedig Pesten vagyok egy cégnél kezdtem el dolgozni.
Azt tervezem, hogy folytatnám a tanulmányaimat Budapesten.
Két egyetem (ELTE || BME) között vacillálok, de egyre inkább az ELTE felé kezd dőlni a mérleg nyelve.
Összegezve ezt az egészet, szeretnék majd következő félévtől az ELTE -n tanulni programtervező informatikus MSc szakon.
Láttam, hogy van nappali illetve esti tagozat.
Mik a különbségek a kettő között? (Nagyjából sejtem, de jobb szeretném ha erről is kapnék majd részletes beszámolót
)Tlképpen ez nekem most olyan, mint ha egy új egyetemet kezdenék, ezért is kérnélek titeket arra, hogy osszatok meg velem némi információt a következőkkel kapcsolatban:
- milyen hasznos egyetemi / egyéni oldalak vannak amikről érdemes információt gyűjtenem
- van-e vmi egyéni, a szokásostól eltérő jelentkezési procedúra erre a szakra
- előző években mennyi volt a felvételi pontszám ~felvételi feltételek
- Facebook csoport(ok) amelyek az ELTE IK -val kapcsolatban van(nak)
- nappali / esti tagozat óráinak időpontja
- tanárok hozzáállása a hallgatókhoz (általánosságban vagy akár saját tapasztalat is jöhet)
- ha esetleg vkinek van összehasonlítása BME mérnökinfós képzéshez képest
- bármi egyéb információ, ami egy ilyen helyzetben levő embernek mint én, hasznos lehetElőre is köszönöm a tájékoztatást és információt, biztos vagyok benne, hogy lesz még kérdésem,
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)