Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos sem időm, sem módom nincs arra, hogy ~4600 hozzászólást végigolvassak ezért csak röviden megkérdeznék pár dolgot:
1) ELTE programtervező informatikusra készülök jelentkezni (szoftverfejlesztő informatikus szak), de az ELTE-ről sokan azt mondják, hogy inkább ne menjek oda, mert programozni rosszul és elavult dolgokat tanítanak. Ez mennyire igaz? Mérnökinfóról kibuknék (fizika, meg mikro-makroökö, menedzsment... brrrr), gazdasági informatikus meg nem az én világom. (Infón meg matekon kívül, máshoz meg nem értek
)2) Az ELTE honlapján csak a 2008-as tantervi háló érhető el. Ez változott azóta? (úgy gondolom nem, de sosem lehet tudni)
3) Ösztöndíjak? Milyen átlaggal, kredittel mennyi jár?
s tán a leghülyébb 2 kérdés maradt a végére:
- Két szakirányt el lehet végezni egyszerre? Mert gondolkodtam az informatika-matek tanári szakirányon és ott a szoftverfejlesztő informatikus szakirányhoz képest 6 tantárgyat számoltam meg (ami nincs meg szoftfeljinfon és tanárin van) Viszont szeretnék mesterképzésre is menni, és ha a tanári BSc-re jelentkezem a szoftfejlinfo után az +1 év a tanulmányaimhoz, amit ha lehet én kihagynék
- A tanári BSc illetve MSc képzés között mi a különbség? Melyik elég egy középiskolai tanításhoz / érettségiztetéshez?
/tudom, tudom, hülye vagyok hogy tanárnak adom a fejem, de ha épp nem keresnek programozót, talán tanárt hátha/ Illetve se a tanári BSc-n se a tanári MSc-n nem találtam pedagógiát mint tantárgyat, és gondolom bármilyen tanárin kéne lennie nem?
Előrre is köszi! Marvinyo

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)