Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Még a végén bannolnak vagy törlik a hozzászólást, mostanság ez megy itt, úgyhogy inkább puffogok magamban...

Bementem suliba, nincs bent senki... Várok, megjött vki...hát ő nem tud ezzel foglalkozni, menjek xy-hoz tárgyfelvételi ügyben. Megyek, de nincs bent. Írtam neki levelet, asszem ma már nem megyek vissza, holnap úgyis órám lesz már, megpróbálom megint. Imádom, hogy soha senki nem érintett, meg ahelyett, hogy elkezdenének csinálni vmit, jön azzal, hogy miért pont őt zargatom vagy miért pont most jutott eszembe vagy miért pont akármi...
És a fejem is fáj meg a hó is esik
és éhes is vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Valami baja van a tápomnak
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és éhes is vagyok...