Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
terkaz
csendes tag
Jó troll módjára bepofátlankodtam, ergo csak kinéztem haverom ex-etr accjáról, hogy hol tartja az órát, és szépen becsüccsentem, nem volt annyira nehéz megtalálni. :-) Én Simont nem bántani akarom, csak egyszerűen kiváncsi voltam rá meg az órájára egyébként nekem tetszett is ahogy azt a sok tétel/bizonyítást FEJBŐL
felnyomta a táblára.
RESPECT
Egy óra persze kevés megítélni egy tanárt, de első benyomásra ő az a régimódibb fajta, aki rühelli a BsC-t meg az új oktatási rendszert és ezt szóva is tette az órán. :-)
Azért írtam ide, mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy mennyire találjátok hasznosnak amit az egyetem tanít nektek. Az én véleményem az, hogy egy programozó nem sokra megy az analízissel(szerintem) meg úgy ilyen mennyiségű/mélységű matekot amit ott letolnak(progmat) van-e értelme erőltetni, mert az ember előbb/utóbb úgyis elfelejti, ha nem ezzel foglalkozik. Hallottam olyat is, hogy ott inkább gondolkodni akarnak megtanítani, de aki csak pl. 2essel átcsúszik minden vizsgán az akkor gondolkodik? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
felnyomta a táblára.
RESPECT
Egy óra persze kevés megítélni egy tanárt, de első benyomásra ő az a régimódibb fajta, aki rühelli a BsC-t meg az új oktatási rendszert és ezt szóva is tette az órán. :-)