Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
terkaz
csendes tag
Jó troll módjára bepofátlankodtam, ergo csak kinéztem haverom ex-etr accjáról, hogy hol tartja az órát, és szépen becsüccsentem, nem volt annyira nehéz megtalálni. :-) Én Simont nem bántani akarom, csak egyszerűen kiváncsi voltam rá meg az órájára egyébként nekem tetszett is ahogy azt a sok tétel/bizonyítást FEJBŐL
felnyomta a táblára.
RESPECT
Egy óra persze kevés megítélni egy tanárt, de első benyomásra ő az a régimódibb fajta, aki rühelli a BsC-t meg az új oktatási rendszert és ezt szóva is tette az órán. :-)
Azért írtam ide, mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy mennyire találjátok hasznosnak amit az egyetem tanít nektek. Az én véleményem az, hogy egy programozó nem sokra megy az analízissel(szerintem) meg úgy ilyen mennyiségű/mélységű matekot amit ott letolnak(progmat) van-e értelme erőltetni, mert az ember előbb/utóbb úgyis elfelejti, ha nem ezzel foglalkozik. Hallottam olyat is, hogy ott inkább gondolkodni akarnak megtanítani, de aki csak pl. 2essel átcsúszik minden vizsgán az akkor gondolkodik? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Banggood
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
felnyomta a táblára.
RESPECT
Egy óra persze kevés megítélni egy tanárt, de első benyomásra ő az a régimódibb fajta, aki rühelli a BsC-t meg az új oktatási rendszert és ezt szóva is tette az órán. :-)