Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • SlayR

  senior tag

  Először is Sziasztok!

  Most jött el azaz alkalom gondoltam megszaporítom a megnyílvánulások számát itt topic szempontból!
  Jó pár éve vagyok már PH tag, de eddig csak hozzászólogattam és olvasgattam főként...sőt igazat megvallva pár hónapja fürkészem csak napi jelleggel szinte a Blogoutot.
  Gondoltam én is kicsit mélyre ások az élet nagydolgaiba és megnyitom belsővilágom sötét kapuit és tudomásul veszem a véleményeket és kritikákat a világnézetemmel kapcsolatban.
  Idén töltöttem 24. életévem általában pozitív életszemlélettel rendelkezem sokakat már néha zavarom is olyan szinten űzöm ezt. Az elmúlt években sok mindent megtapasztaltam már sok mindent csináltam nem nevezném az életem tökéletesnek, de sokakkal szemben elégedett vagyok vele. Idén mégis valami megváltozott kicsit jobban mondva még tavaly év végén elkezdve. Olyan szinten kezdenek kiütközni azok a dolgok amik próbálnak rám azzal hatni, hogy nekemis borúsan és sötéten kéne látnom az előttem álló dolgokat, hogy rettentően zavar ahol élek maga a környezet a barátaimon és egysmáson kívül rettentően nem fűlik a fogamhoz. Más mindig azt mondja ahol ő született azt a helyet imádja sose tudná elhagyni én már évek óta érzem, hogy rohannék elfele innen, de ez az elmúlt kb. 3/4 év maximálisan kihozta ezt. Nem élek átlag életet nemis szeretek teljesen átlagos lenni, lázadó vagyok, álmodozó és kegyetlenül szembeszegülök sok mindennel. Ennek ellenére könnyen szót értek az emberekkel és képes vagyok alkalmazkodni a környezetemhez, és most mégis valami visszafordíthatatlanul akadályokba ütköztet. Nem vagyok az aki iskolában töltötte az életét kijártam az általános már a szakközepet estin végeztem közben melóztam majd az iskola vége elött dolgozni kezdtem. Hobbimként diszkózással foglalkoztam amit valaki szerinte túl komolyan vettem valaki szerint meg túl komolytalanul... :) Nem lett diplomám nem lettem orvos se tudós mégis mindig boldogultam kisebb nagyobb akadályok mellett, de én voltam minden helyzetben!
  Lehetne most azt mondani persze, hogy a magam fajta, ha munkát keres ne válogasson mert ahhoz tanulni kellett volna, de én valahogy úgy éreztem amiben én forogtam ahhoz sokszor kevés az, ha valakinek van 8 féle végzettsége. Voltam bolti eladó, üzletkötő, szervizes műszaki boltnál, informatikai boltban/cégnél. Mostanság mégsem találok semmi munkát ahol lakom a környéken se. Most jöhetne a kérdés, hogy ezt miért is ontom idegenekre? miért is panaszkodom ki magam a neten? Nem panasznak szánom inkább egyfajta megnyilvánulás ami ki kívánkozik, hogy miért is jó az a világnak, hogy elveszik a józan ész mértéke ? Kezdenek teljes paranormális mértékbe átmenni bizonyos elvárások terén és kizárni azt a mércét amit az emberi kommunikáció jelentene az átlag normák felett. A borús látásmódra visszatérve pedig egyre inkább érződik az, hogy sokan nem szeretnének semmit tenni az ellen, hogy a mostani sorsukat új mederbe tereljék vagy jobb szintre emeljék és ebbe inkább másokat rántanak bele. Most eljött egy nehezebb időszak egy ideje, de mégis ha mindenki beletörődik ebbe sose fog kilábalni senki belőle, ha csak ő maga nem akarja. Én tudom jól mit szeretnék, de egyre inkább érik az, hogy a céljaimhoz nem a szülőhelyem a legmegfelelőbb. Nem kell viszont az országot elhagynom feltétlen hozzá, hogy megvalósítsam amit akarok, nem vagyok egy megrögzött Magyar nincs minden rendben az országgal, de annyira se tartom problémásnak, hogy egy kis tapasztalatszerzésen kívül más okból elhagyjam. Igaz még sosem jártam különösebben messze az országtól, de ennek más okai voltak. :)

 • Mr.Csizmás

  félisten

  [link] így kezdd, ezt zárni fogja vólándkettőká. ( ;] )

  | Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint | eladó Delonghi ESAM kávégép, Nikkor 85/1.8 H 47k

 • #65675776

  törölt tag

  Ő maga biztosan nem zárja, de egy erre járó moderátor simán.

Hozzászólok Aktív témák