-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Note Air 4C: kapott egy CPU-downgrade-t (2GHz-re 2.4-ről illetve 2.8-ról CPU-lottósoknak, közben még titkolják is, hogy ki a beszállító, tehát MediaTek?), +2GB RAMmal. A kijelzője tuljadonképpen ugyanaz, mint a 3C, KennethWWWW azt ígéri, hogy a 4.0 firmware-t ki fogják adni 3C-re is - igaz, marad Android 12-n (mondjuk, a 3.5.4-et is csak pár napja toltam rá), tehát éljen a kognitív disszonanciám, maradok a 3C-nél.
-
hegedus001
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
-
b.
félisten
Ok, köszi!
Most még van nyomtatott könyvem olvasni, de már nem veszek több könyvet fizikálisan, viszont az olvasás az nálam is örök, szóval kell vennem egy könyvolvasót. Ezt néztem ki így elsőre, azért a színest, mert lehet képregények is lennének. Szemnek mennyire "jó" ennek az e-ink kijelzője? Ettől tartok csak.Hogy érted? Ez is ugyan olyan eink kijelző mint a többi, csak kapott egy vékony kisebb felbomtású réteget ,amitől képes a színek korlátozott megjelenítésére.
Én is használom képregényekhez
-
dolon75
senior tag
Kocafotósként egyébként egy kevesebb mint fele ennyibe kerülő K&F bőven megteszi
és sokkal jobb is mint az itt említett állvány....lehet, hogy egy a gyártósor, csak a címke más
-
tibaimp
nagyúr
Ok, köszi!
Most még van nyomtatott könyvem olvasni, de már nem veszek több könyvet fizikálisan, viszont az olvasás az nálam is örök, szóval kell vennem egy könyvolvasót. Ezt néztem ki így elsőre, azért a színest, mert lehet képregények is lennének. Szemnek mennyire "jó" ennek az e-ink kijelzője? Ettől tartok csak. -
b.
félisten
-
tibaimp
nagyúr
nehéz megmondani kinek mi. ideális, nekem az ,de nálam a C3 azért több mint ebook olvasó .
Ez a kategória már inkább mellékesen kezeli az ebook funciót.Inkább a papírszerű felületre való írás,a teljes android támogatás, az One note funkció a remek toll és a kézirás átalakítás számomra ami az Onyx Boox előnye. mindenesként most szerintem az a csúcs. Egyetemre v ha van az embernek egy okostelefon a zsebében amin esetleges videókat tud nézni nagyon nem kell más.Akkor, ezek szerint, Neked a C3-as Onyx Boox van? Csak mert én is azt néztem ki, de mondjuk így már lehet inkább akkor C4-es lesz
-
Xpod
addikt
Onyxok jók a kindlehez képest?
Nekem régen (kb 15 éve) volt egy 10"-es Onyx-om.
Nem voltam teljesen elégedett vele, néha fagyott, lapozási problémák voltak.
Sajnos megnyomódott a kijelzője a táskában (pedig kemény tokban volt) és majdnem ennyiért cseréltek volna benne kijelzőt, mint amennyiért vettem ezért inkább kidobtam.
(A csomagolása meg tiszta Apple koppintás volt.)Azóta persze változhatott a minősége.
-
hegedus001
senior tag
Te milyet használsz?
Mi próbálkoztunk több olcsóbb ("egy nullával kevesebb" típusú) állvánnyal, kocafotósként.
Kár volt.
Most egy hasonló árú állványt használunk nagyon elégedetten.szerk.
Ezt az Obsbot gyártót nem ismerem, csak arra célzok, hogy ebben az árkategóriában van, ami egy kocafotósnak jó lehet.Kocafotósként egyébként egy kevesebb mint fele ennyibe kerülő K&F bőven megteszi
és sokkal jobb is mint az itt említett állvány.... -
dolon75
senior tag
Te milyet használsz?
Mi próbálkoztunk több olcsóbb ("egy nullával kevesebb" típusú) állvánnyal, kocafotósként.
Kár volt.
Most egy hasonló árú állványt használunk nagyon elégedetten.szerk.
Ezt az Obsbot gyártót nem ismerem, csak arra célzok, hogy ebben az árkategóriában van, ami egy kocafotósnak jó lehet. -
Trailblazer
veterán
2 kilós ebook olvasót még mindig nem veszünk. "Ugorgyunk".
-
Apollyon
Korrektor
Ahogy írta a fórumtárs, a 10+ col eszköz inkább jegyzetelés funkciókra van kitalálva, ezeken általában lapozógomb sincs.
Otthoni könyvolvasáshoz inkább a 8" az ideális, az már elég nagy, hogy kényelmes legyen. Még a 7" is jó, az ilyen balanszolt az elég nagy kijelző és a hordozhatóság között. De a következő olvasóm már nekem is 8" lesz.
-
b.
félisten
nehéz megmondani kinek mi. ideális, nekem az ,de nálam a C3 azért több mint ebook olvasó .
Ez a kategória már inkább mellékesen kezeli az ebook funciót.Inkább a papírszerű felületre való írás,a teljes android támogatás, az One note funkció a remek toll és a kézirás átalakítás számomra ami az Onyx Boox előnye. mindenesként most szerintem az a csúcs. Egyetemre v ha van az embernek egy okostelefon a zsebében amin esetleges videókat tud nézni nagyon nem kell más. -
clon
senior tag
Mindenki tudhatja mi a kanaszta hiszen ha nem tudná ugye csak egy másik lapon rákeres a gugliban (persze manapság ez már nem divat - rákeresni valamire).
Ha már kanaszta akkor ugye érthető a címadás hiszen 2-6 játékos játsza itt meg kb ennyi lesz a valós érdeklődő..
DE lehet elgépelés mert nem kanaszta hanem "kanassza" (Canossa) járás a prohardver részéről az olvasók/vásárlók felé

-
Franklin
addikt
A kanaszta egy kártyajáték neve, francia kártyával játsszák.
Mikor megláttam a címet arra gondoltam, h vajon hányan fogják ezt tudni? 😃
-
AxBattler
félisten
Végre terjed tovább az új DeskMini X600, 89k HUF már elég csábító ajánlat!
-
b.
félisten
Onyxok jók a kindlehez képest?
Ha összeségében nézem többcélú felhazsnálásra, akkor Jobbak a Kindle-nél

Jelenleg nem igen van jobb összeségében.
De mint Ebook olvasó nagy különbség nem lehet köztük. -
Johnny001
senior tag
Hát ez az előlap, de biztos van célközönsége.
-
pandras83
őstag
-
deathcrow42
addikt
-
laed
senior tag
Azt a kamera-állványt jól beárazták.
1 nullával több van a kelleténél.
-
Predatorr
őstag
-
BSOD
senior tag
Miaf' az a "hardverkanaszta"?
-
Predatorr
őstag
A gagyi monitorok árait látva félbe hagytam a kanasztajárást.
-
Karolac
csendes tag
Y70 touch infinite Display Upgrade 100-ért?
Ez önmagában több mint az egész ház, de hát sok az őrült
, aki mindent megad a hobbijáért, bár ez kissé túlzásnak hat... -
tatu9
tag
Az a VXE rágcsáló elég "mad" lett.
Tetszik, jól eltalált egér. -
b.
félisten
Szuper, kijött az új Onyx. Úgy látszik jobb lett a frissítése és a kontraszt is, más megvilágítást kapott. Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 32GB 2TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF RTX 4090 24GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Ez önmagában több mint az egész ház, de hát sok az őrült
, aki mindent megad a hobbijáért, bár ez kissé túlzásnak hat...
Tetszik, jól eltalált egér.