- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Note Air 4C: kapott egy CPU-downgrade-t (2GHz-re 2.4-ről illetve 2.8-ról CPU-lottósoknak, közben még titkolják is, hogy ki a beszállító, tehát MediaTek?), +2GB RAMmal. A kijelzője tuljadonképpen ugyanaz, mint a 3C, KennethWWWW azt ígéri, hogy a 4.0 firmware-t ki fogják adni 3C-re is - igaz, marad Android 12-n (mondjuk, a 3.5.4-et is csak pár napja toltam rá), tehát éljen a kognitív disszonanciám, maradok a 3C-nél.
-
dolon75
senior tag
válasz
hegedus001 #20 üzenetére
lehet, hogy egy a gyártósor, csak a címke más
-
tibaimp
nagyúr
Ok, köszi!
Most még van nyomtatott könyvem olvasni, de már nem veszek több könyvet fizikálisan, viszont az olvasás az nálam is örök, szóval kell vennem egy könyvolvasót. Ezt néztem ki így elsőre, azért a színest, mert lehet képregények is lennének. Szemnek mennyire "jó" ennek az e-ink kijelzője? Ettől tartok csak. -
válasz
deathcrow42 #8 üzenetére
Nekem régen (kb 15 éve) volt egy 10"-es Onyx-om.
Nem voltam teljesen elégedett vele, néha fagyott, lapozási problémák voltak.
Sajnos megnyomódott a kijelzője a táskában (pedig kemény tokban volt) és majdnem ennyiért cseréltek volna benne kijelzőt, mint amennyiért vettem ezért inkább kidobtam.
(A csomagolása meg tiszta Apple koppintás volt.)Azóta persze változhatott a minősége.
-
dolon75
senior tag
Te milyet használsz?
Mi próbálkoztunk több olcsóbb ("egy nullával kevesebb" típusú) állvánnyal, kocafotósként.
Kár volt.
Most egy hasonló árú állványt használunk nagyon elégedetten.szerk.
Ezt az Obsbot gyártót nem ismerem, csak arra célzok, hogy ebben az árkategóriában van, ami egy kocafotósnak jó lehet. -
Trailblazer
veterán
2 kilós ebook olvasót még mindig nem veszünk. "Ugorgyunk".
-
Apollyon
Korrektor
Ahogy írta a fórumtárs, a 10+ col eszköz inkább jegyzetelés funkciókra van kitalálva, ezeken általában lapozógomb sincs.
Otthoni könyvolvasáshoz inkább a 8" az ideális, az már elég nagy, hogy kényelmes legyen. Még a 7" is jó, az ilyen balanszolt az elég nagy kijelző és a hordozhatóság között. De a következő olvasóm már nekem is 8" lesz.
-
nehéz megmondani kinek mi. ideális, nekem az ,de nálam a C3 azért több mint ebook olvasó .
Ez a kategória már inkább mellékesen kezeli az ebook funciót.Inkább a papírszerű felületre való írás,a teljes android támogatás, az One note funkció a remek toll és a kézirás átalakítás számomra ami az Onyx Boox előnye. mindenesként most szerintem az a csúcs. Egyetemre v ha van az embernek egy okostelefon a zsebében amin esetleges videókat tud nézni nagyon nem kell más. -
mvkly
senior tag
Itt egy hosszú video, főleg bevitel és képregény megjelenítés tekintetében: [link]
Egy másikban volt youtube lejátszás, azt minek linkeljem?Az még mindig nem az E-ink terepe. Nem is kell annak lennie persze.
Bár könyvolvasáshoz ez a méret ideális egyáltalán? Mondjuk ágyban fekve.
-
clon
senior tag
Mindenki tudhatja mi a kanaszta hiszen ha nem tudná ugye csak egy másik lapon rákeres a gugliban (persze manapság ez már nem divat - rákeresni valamire).
Ha már kanaszta akkor ugye érthető a címadás hiszen 2-6 játékos játsza itt meg kb ennyi lesz a valós érdeklődő..
DE lehet elgépelés mert nem kanaszta hanem "kanassza" (Canossa) járás a prohardver részéről az olvasók/vásárlók felé
-
Franklin
addikt
A kanaszta egy kártyajáték neve, francia kártyával játsszák.
Mikor megláttam a címet arra gondoltam, h vajon hányan fogják ezt tudni? 😃
-
Végre terjed tovább az új DeskMini X600, 89k HUF már elég csábító ajánlat!
-
válasz
deathcrow42 #8 üzenetére
Ha összeségében nézem többcélú felhazsnálásra, akkor Jobbak a Kindle-nél
Jelenleg nem igen van jobb összeségében.
De mint Ebook olvasó nagy különbség nem lehet köztük. -
Johnny001
senior tag
Hát ez az előlap, de biztos van célközönsége.
-
-
laed
aktív tag
Azt a kamera-állványt jól beárazták.
1 nullával több van a kelleténél. -
BSOD
senior tag
Miaf' az a "hardverkanaszta"?
-
Predatorr
őstag
A gagyi monitorok árait látva félbe hagytam a kanasztajárást.
-
Karolac
csendes tag
Y70 touch infinite Display Upgrade 100-ért?
Ez önmagában több mint az egész ház, de hát sok az őrült
, aki mindent megad a hobbijáért, bár ez kissé túlzásnak hat...
-
tatu9
tag
Az a VXE rágcsáló elég "mad" lett.
Tetszik, jól eltalált egér.
-
Szuper, kijött az új Onyx. Úgy látszik jobb lett a frissítése és a kontraszt is, más megvilágítást kapott. Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest