Hirdetés
- Orbitális siker: először jutott műhold föld körüli pályára Európából
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polir7510
tag
Ez az alza egy vicc. Alapból sürgősbe rendeltem telefont tőlük, mivel gyorsan sikerül eladnom az előzőt. Mondanom sem kell, hogy nem érkezet meg másnapra, de még csak harmadnapra sem. a 4. ügyintézőnek sikerült észrevennie, hogy az automata, amibe rendeltem még vagy 2 napig fullon van. Megoldódott, másik automatába kérve másnapra itt volt. Készülékbeszámítási űrlap, 70k-t nem hagyunk a zsebében senkinek alapon. Mondanom sem kell, hogy napok óta az is szar, nem fogadja el a számlaszámot... Tudnak róla, dolgoznak rajta. Kérdem én: egy szaros űrlap számlaszám formátum ellenőrzésének kijavításán mi a tosz tart napokig?? Főleg, hogy az alza fiókomban is mentett a számlaszámom. Amennyire elégedett voltam velük, annyira kiba@szták a biztosítékot nálam ezzel a rendeléssel...
Én is ezt várom hogy végre be bírjam rögzíteni a számlaszámon! Vicc!
-
Pano
veterán
Ez az alza egy vicc. Alapból sürgősbe rendeltem telefont tőlük, mivel gyorsan sikerül eladnom az előzőt. Mondanom sem kell, hogy nem érkezet meg másnapra, de még csak harmadnapra sem. a 4. ügyintézőnek sikerült észrevennie, hogy az automata, amibe rendeltem még vagy 2 napig fullon van. Megoldódott, másik automatába kérve másnapra itt volt. Készülékbeszámítási űrlap, 70k-t nem hagyunk a zsebében senkinek alapon. Mondanom sem kell, hogy napok óta az is szar, nem fogadja el a számlaszámot... Tudnak róla, dolgoznak rajta. Kérdem én: egy szaros űrlap számlaszám formátum ellenőrzésének kijavításán mi a tosz tart napokig?? Főleg, hogy az alza fiókomban is mentett a számlaszámom. Amennyire elégedett voltam velük, annyira kiba@szták a biztosítékot nálam ezzel a rendeléssel...
Van az igény elküldésére 30 nap, náluk már ott a pénz. Minek kapkodjanak?

-
Csigavair
aktív tag
-
Koris
aktív tag
Egy kis infó első kézből.Tegnap 21 óra körül rendeltem Alza-ról egy P11P XL-t,személyes átvételre Szigetszentmilós Alza üzletbe.
Ma reggel 8-kor átvettem, és ott helyben leadtam egy régi működêsképtelen telót,amit 150000-be azonnal beszámítottak,annyival kevesebbet kellett csengetnem. -
rankesz
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Akkor ennyit erről... Szombaton vehettem volna át végre 3 nap késés után a Blahán, de mielőtt fel bumliztam volna vidékről inkább rákérdeztem hogy azonnali jóvá írás játszik - e, nemleges választ kaptam. Akkor lemondtam, majd az ügyfélszolgálatot vissza hívva hogy át szeretném kérni másik uzletbe azt mindtak értesítést kapok. Na azóta is kapom az értesítést...
-
Zsombe
senior tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Nekem egyből levonták a használt készülék bónuszt az üzletben.
-
gaben88
őstag
Nekem 21-én a nagy Alzában levonták egyből és a kisebb összeget kellett fizetnem!
-
Csigavair
aktív tag
Mikor szándékoznak ezt helyrehozni? Napok óta nem megy.... Alzával is a bugyrom tele. Megrendeltem szombaton a P11-et, vasárnapra ígérték, késik... ok, akkor ma. megint késik. 4. ügyintéző vette észre, hogy ja tele az automata, amibe rendeltem még legalább 3 napig.....kérdezem ln, hogy a másik 3 mi a bánatot nézett? Nevetséges. Az utóbbi 3 rendelésem közül egyik sem érkezett meg másnapra.
-
Pano
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Pixel topikban írta valaki, hogy neki egyből levonták az üzletben. De egyelőre csak ezt az egy esetet olvastam itt.
Ezzel még kevésbé lenne gond, ha legalább a lejelentő form működne. Egy bankszámlaszámot se fogad el.
-
Polir7510
tag
Nálam azt írja pixel 11 pro-n hogy nem elérhető

-
sub71
senior tag
Megpróbáltam beszélni a Yettellel a hiba miatt, persze segíteni nem tudnak. Ők azt látják, hogy aktív az RCS szolgáltatás, úgyhogy biztosan készülék hiba lesz
Mondtam nekik, hogy új, a szolgáltató által támogatott készülék, Telekom SIM-nel hibátlan az RCS. Hát de ők akkor sem tudnak segíteni. No comment.
Megpróbálok SIM-et cseréltetni hátha, bár nem hinném, hogy az segítene a problémán.
Nálam sem működik az RCS, ha a beállítások között nézem, azt látom, "ellenőrzés alatt" Valahol olvastam egy másik topikban, hogy egy hét után magától oldódott meg a dolog... lehet, amíg tart ez az "ellenőrzés", addig nem működik csak..... -
Polir7510
tag
Sziasztok.
Átmásoltam a képeket iPhone-ról de a Pixelen sajnos nem időrendbe rakta hanem a másolás dátuma az összes képen,és össze vissza van!
Van ez a Date Fixer de egyszerre 50-et enged!
És ezért szeretném valahonnan letölteni!
Vagy ha van valami màs alternatìva akkor elfogadom!
Köszönöm nektek a segítséget! -
Zsombe
senior tag
Köszi a tippet! Végül eSIM-re váltottam és működik az RCS.
-
Magicmaan
junior tag
Na, google playben megkerestem a messeges-t, és eltávolítottam (a legutolsó verziót leszedi).
Aztán APK mirror-ról letöltöttem és telepítettem ezt:
Elindítottam és működik végre.
De keress rá az APK-ra, hátha Te a pixelhez nem ezt találod meg. (Ehhez samsungot ír.)
-
Magicmaan
junior tag
-
Zsombe
senior tag
Igen, látom. Egyszerűen már ötletem sincs
-
Bferibörs
addikt
Megpróbáltam beszélni a Yettellel a hiba miatt, persze segíteni nem tudnak. Ők azt látják, hogy aktív az RCS szolgáltatás, úgyhogy biztosan készülék hiba lesz
Mondtam nekik, hogy új, a szolgáltató által támogatott készülék, Telekom SIM-nel hibátlan az RCS. Hát de ők akkor sem tudnak segíteni. No comment.
Megpróbálok SIM-et cseréltetni hátha, bár nem hinném, hogy az segítene a problémán. -
Zsombe
senior tag
Megpróbálok SIM-et cseréltetni hátha, bár nem hinném, hogy az segítene a problémán. -
emvy
félisten
Meg anno iOS-en vegtelen ideig szivtam a Facetime aktivalassal, ugyanigy Yettelen. Par het utan megoldodott.
De mondjuk az Oneplus fiokomat SOHA nem tudtam aktivalni, mert sose erkezett meg az SMS.
-
Zsombe
senior tag
-
Magicmaan
junior tag
-
Pano
veterán
Ma átvettem a 11 Pro XL-t. Eddig nagyon tetszik, de küzdök az RCS-sel. Telekom SIM-mel simán megy, de Yettellel valamiért nem. Próbáltam már mindent, cache törlést, előző telefonban kikapcsoltam az RCS-t, de mégsem megy. Azt írja, hogy nem támogatott, 4000-es hiba. OnePlus 13-ban működött a Yettel RCS.
Most kissé tanácstalan vagyok
Valaki esetleg tud megoldást?
Próbáld meg ezt.
Add meg alul a telefonszámod, erősítsd meg majd indítsd újra a telót. -
gretzky77
veterán
Igen ezért is gondoltam a nagy Alzára, mert ott működik! Nem lehetett volna átkérni a Róbert Károly körútra?
-
rankesz
veterán
-
Zsombe
senior tag
-
Magicmaan
junior tag
Ma átvettem a 11 Pro XL-t. Eddig nagyon tetszik, de küzdök az RCS-sel. Telekom SIM-mel simán megy, de Yettellel valamiért nem. Próbáltam már mindent, cache törlést, előző telefonban kikapcsoltam az RCS-t, de mégsem megy. Azt írja, hogy nem támogatott, 4000-es hiba. OnePlus 13-ban működött a Yettel RCS.
Nekem sem megy a Fold 8-on, az S24U-n ment előtte. Valami általánosabb gond lehet ezek szerint. Ugyanez a hibaüzenet, mint Neked, már mindent kipróbáltam.
Nem lesz más, mint felhívni a Yettelt. -
Polir7510
tag
Megvolt az első teljes napom pixel. Összességében meg vagyok vele elégedve nagyon.
Kamera jó képeket csinál a rendszer brutál gyors.
Ezt a billentyűzet rezgést nem lehet gyengébbre állítani?
Estére már kezdett zavarni!
Kellene csak nem ennyire! -
cajci
tag
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
Zsombe
senior tag
-
Zsombe
senior tag
-
gretzky77
veterán
-
cajci
tag
Alza helyszíni átvételnél rögtön levonta a beszámított összeget.
Nyomógombos Nokiat adtam le
Szóval minden simán ment! -
Polir7510
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Kicsit elakadtam!
Az iphoneról az összes jegyzetemet át írom valahogy exportálni a pixel re?
1200 db jegyzetem van... -
bedibazsa
senior tag
-
Polir7510
tag
-
bedibazsa
senior tag
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok. iPhone 17 Pro-ról szeretnék átköltözni.
Tegnap sikerült is minden adatot átmàsolnom. Éjszaka csinálta meg most reggel léptem be először mindenbe.
Hát ami tény ilyen fürge telefont nem fogtam még a kezemben. Tensor ide, Tensor oda sokkal gyorsabban reagál mindenre mint Pl a 17 pro!
Viszont!
Beléptem a menübe első ránézésre mondom nem is lesz olyan rossz meg be kell pár dolgot állítsak magam stílusára szabva stb. Állítanám a betű méretet a beállításokban és látom hiába megyek a + csúszka állitàsra nem reagál!
Majd 5 mp múlva a rendszer alkalmazás leállt! Anno ezért váltottam iOS-RE, mert állandóan kiirta az android hogy az alkalmazás leállt!
Mondjátok kérlek hogy ez nem mindennapos!??
Nálatok is elő szokott ez fordulni? Vagy az a baj hogy az összes beállításom meg alkalmazásom átmentettem?
Szűzként nem akarom beallitani a telefont mert sok adatom elveszne!
Adatköltöztetés közben kicsit melegedett a telefon de nem vészes!
Egyébként nagyon flott minden!
Üvegfóliat meg tokot rendeltem de 1,5 hét mire megerkezik!
Nincs valakinek elfekvoben egy üvegfólia meg egy alap tok? Ki fizetem csak így nem merem hasznàlni!Mivel átköltözésnél mindig szívtam valamikkel,így megtanultam,hogy új telefont újként lakok be mindíg.😉
Sok apró bosszúságot el lehet így kerülni. -
Zsombe
senior tag
-
bedibazsa
senior tag
Nem tudod gyári launcher-rel.
Én is alig várom, hogy visszamenjek Pixel-vonalra. Ez az iPhone 17 valami tetű lassú egy androidos telefonhoz képest.
-
Polir7510
tag
-
bedibazsa
senior tag
Tegnap sikerült is minden adatot átmàsolnom. Éjszaka csinálta meg most reggel léptem be először mindenbe.
Hát ami tény ilyen fürge telefont nem fogtam még a kezemben. Tensor ide, Tensor oda sokkal gyorsabban reagál mindenre mint Pl a 17 pro!
Viszont!
Beléptem a menübe első ránézésre mondom nem is lesz olyan rossz meg be kell pár dolgot állítsak magam stílusára szabva stb. Állítanám a betű méretet a beállításokban és látom hiába megyek a + csúszka állitàsra nem reagál!
Majd 5 mp múlva a rendszer alkalmazás leállt! Anno ezért váltottam iOS-RE, mert állandóan kiirta az android hogy az alkalmazás leállt!
Nálatok is elő szokott ez fordulni? Vagy az a baj hogy az összes beállításom meg alkalmazásom átmentettem?
Nincs valakinek elfekvoben egy üvegfólia meg egy alap tok? Ki fizetem csak így nem merem hasznàlni!3 év Pixelezés alatt sosem találkoztam ezzel. Remélem, nem lesz neked mindennapos.
-
Polir7510
tag
Viszont!
Nincs valakinek elfekvoben egy üvegfólia meg egy alap tok? Ki fizetem csak így nem merem hasznàlni! -
Zsombe
senior tag
-
sub71
senior tag
Belakom, aztán megírom a tapasztalatokat! Így elsőre sokkal pörgősebbnek tűnik a rendszer, mint a kilences, bár lehet csak képzelem, és a max fényerő nagyon ott van....
Jaaa, akinek van a kilenceshez tartalék üvegfólia és szintén vált a 11-re, ki ne dobja! Azt tettem fel rá! -
Zsombe
senior tag
-
sub71
senior tag
-
gretzky77
veterán
-
sub71
senior tag
A szürke 9Pro helyett oliva 11Pro😊
-
Zsombe
senior tag
Még senki nem vette kézbe az új szériát?
Valakinek van már tapasztalata vele?Én erősen gondolkodom, hogy lecserélem a OnePlus 13-at Pixel 11 Pro XL-re (mivel sajnos kivonul a OnePlus Európából is). Vagyis már meg is rendeltem az új készüléket, de csak holnap lesz átvehető.
-
gretzky77
veterán
-
manokaki
addikt
Tavaly is 30 napot irtak de ha személyesen bemész akkor ott helyben átveszik a régi , rossz telefont és rögtön levonják a fizetési összegből ...
-
bedibazsa
senior tag
-
Koris
aktív tag
-
bedibazsa
senior tag
-
Postas99
őstag
Már jönnek a tesztek és a userek általi tesztek is.
[Ez szomorú]
És ez is -
gretzky77
veterán
Tavaly ugyanez a szöveg volt kb, de bármilyen lehet, akár működésképtelen is. Én besétáltam az online rendelésért, a bejáratnál mondtam a pultosnak hogy mi járatban elvette a régi működésképtelen telefont kérte a rendelés számát és ott helyben 100-al kevesebbet kellett fizetnem. Viszont ez az azonnali jóváírás nem tudom idén változott e mert Alzán azt írják 30 napon belül utalják.
-
Koris
aktív tag
-
gretzky77
veterán
-
Bferibörs
addikt
-
tomboy0013
veterán
-
Postas99
őstag
150 euro-s kupont kaptam. 267.000-et sem ér nekem egy telefon sem. Spanyol Store-ból 205.000 körül meglenne beszámítással, de nem merem megkockáztatni a dolgot mert már az is határeset árban, meg amúgyis még csak 3,5 éves a 7 Pro és semmi baj nincs. Szóval várok még 250 környékére esik a 11 Pro GSM-ben, várhatóan jövő április környékén eljut erre a szintre. Még akkor is el tudom adni 60 körül a 7 Pro-t.
g-thomas: Fajdítom a szívem.

Ami még felbosszant, hogy a külföldi szolgáltatók akár ingyen is utánad dobják, és a régis készüléket 1:1-be beszámolják akár. A Verzion és a T ahogy látom nagyon nagy lelkű.
Csak itt van náluk minden beszántva, a google store oldal meg csak viszonteladókhoz visz. Miért mi maradunk ki mindig mindenből.
Ok nekem csak sima 7 van az jövőre még megkapja az A18-at, de én is ugyanígy érzek mint Te. -
Koris
aktív tag
150 euro-s kupont kaptam. 267.000-et sem ér nekem egy telefon sem. Spanyol Store-ból 205.000 körül meglenne beszámítással, de nem merem megkockáztatni a dolgot mert már az is határeset árban, meg amúgyis még csak 3,5 éves a 7 Pro és semmi baj nincs. Szóval várok még 250 környékére esik a 11 Pro GSM-ben, várhatóan jövő április környékén eljut erre a szintre. Még akkor is el tudom adni 60 körül a 7 Pro-t.

Akkor pont ugyanott leszel,mert most 80 körül eladható.,de te tudod
-
tomboy0013
veterán

-
g-thomas
senior tag
Csak 110-et ad az Alza a 11 Pro-ra, a Pro XL-re ad 150-et. Meg ugye ha zátszámolom az árat, akkor nem 1200 euróra jön ki a 460.000Ft.
Ha megadnák a becsült értékét a telefonnak, akkor kb 70.000-rel járnék jobban a spanyol Store-ban. Csak ott van kockázat. Az Alzánál nekem nagyon drága. Ha a német Store-ban venném akkor meg az extra kupon miatt kb 225.000-be lenne a 11 Pro és még a 7 Pro-t is el tudnám adni.Nem értem, hogy minek számolod át EUR-ba, és mit számít, hogy mennyi lenne, ha a német store-ban vennéd, ha nem tudod onnan venni.
Szerintem az Alzás árak a beszámítással nem rosszak.
-
Koris
aktív tag
Csak 110-et ad az Alza a 11 Pro-ra, a Pro XL-re ad 150-et. Meg ugye ha zátszámolom az árat, akkor nem 1200 euróra jön ki a 460.000Ft.
Ha megadnák a becsült értékét a telefonnak, akkor kb 70.000-rel járnék jobban a spanyol Store-ban. Csak ott van kockázat. Az Alzánál nekem nagyon drága. Ha a német Store-ban venném akkor meg az extra kupon miatt kb 225.000-be lenne a 11 Pro és még a 7 Pro-t is el tudnám adni.347 az Alzánál a 256/12 11 Pro.Eladod a 7 Pro-t 80-ert és ott vagy 267.Az nem olyan rossz.Milyen extra kuponnal 225 a németeknél?Én 20 EUR-t kaptam csak.
-
tomboy0013
veterán
Ha megadnák a becsült értékét a telefonnak, akkor kb 70.000-rel járnék jobban a spanyol Store-ban. Csak ott van kockázat. Az Alzánál nekem nagyon drága. Ha a német Store-ban venném akkor meg az extra kupon miatt kb 225.000-be lenne a 11 Pro és még a 7 Pro-t is el tudnám adni. -
Koris
aktív tag
Ha beesik a Partnero-s ár 250 környékére, akkor lehet beruházok rá, jelenleg inkább kihagyom. A készülék beszámításról sok jót nem olvastam a Google-nél, így inkább nem kísérletezgetek vele. Még azt se tudtam velük 2 fronton sem elintézni ,hogy amit kaptam a német Store-on 150 eurós kupont, az vezessék a Spanyol Store-ba. Nem túl rugalmasak, de ezt reddit-en is olvastam, hogy katasztrófa mennyire nem lehet semmit elintézni az ügyfélszolgálattal.
Kár hogy az alza nem hozza a rendes Google Store-os árakat beszámítással, ha 440 lenne az induló ár és 150.000 a beszámítási összeg a sima 11 Pro esetében is, akkor jó eséllyel megvettem volna itthon. Vagy mondjuk meg lehetne oldani, hogy tudjak magyar címre is rendelni a német Store-ból így 2026-ban, ha már a magyar Store egy nagy semmi.
Jobb az Alza beszámítási akciója .150-et ad egy bármilyen hulladék telefonért,a régi telódat meg eladod.Ez így együtt jobb mint a store ajánkat.Viszont sajnos csak természetes személynek szól az akció.
-
tomboy0013
veterán
Ha beesik a Partnero-s ár 250 környékére, akkor lehet beruházok rá, jelenleg inkább kihagyom. A készülék beszámításról sok jót nem olvastam a Google-nél, így inkább nem kísérletezgetek vele. Még azt se tudtam velük 2 fronton sem elintézni ,hogy amit kaptam a német Store-on 150 eurós kupont, az vezessék a Spanyol Store-ba. Nem túl rugalmasak, de ezt reddit-en is olvastam, hogy katasztrófa mennyire nem lehet semmit elintézni az ügyfélszolgálattal.
Kár hogy az alza nem hozza a rendes Google Store-os árakat beszámítással, ha 440 lenne az induló ár és 150.000 a beszámítási összeg a sima 11 Pro esetében is, akkor jó eséllyel megvettem volna itthon. Vagy mondjuk meg lehetne oldani, hogy tudjak magyar címre is rendelni a német Store-ból így 2026-ban, ha már a magyar Store egy nagy semmi.
-
bedibazsa
senior tag
Úgy döntöttem skippelem a 11 Pro-t, valami infó van már a 12-ről?
Én is kihagyom, semmivel nem ad többet, mint a 10 Pro. Addig jó lesz az iPhone 17-em. Majd 12 Pro.
-
blck2
csendes tag
-
blck2
csendes tag
-
CptAdamica
nagyúr
Legújabb leakek szerint lehet majd vele telefonálni is!
-
Ricardo
titán
Igen. Lesz majd 12
-
tomboy0013
veterán
-
BossBoss
őstag
-
blck2
csendes tag
-
Koris
aktív tag
-
IamTheDog
tag
Telekomnál tavaly is ez volt. Nem emlékszem pontosan, hogy mikor jelent meg a kínalatban, de én szeptember elsején kaptam meg a Pixel 10 Prot.
-
powerwade
senior tag
Szerintem az csak simán a megrendelési azonosítószámod.
Én tudom, de vajon ők is tudják?
Mindenesetre supportos kislány megnyugtatott, hogy "Nem kell ,nem kell nálunk vettnek lennie a leadott készüléknek." Majd valamikor frissitik az űrlapot. -
CptAdamica
nagyúr
Egy érdekesség: Az Alza hirdetés szerint "A bónusz igénybevételéhez b
ármilyen régebbi telefont felhasználhatsz. A kampány keretében a régi telefonért nem kapsz pénzt, hanem a készülék leadásáért bónuszt kapsz az új Google Pixel 11 mobiltelefonhoz. Ezért azt javasoljuk, hogy egy régebbi, meghibásodott vagy működésképtelen telefont adj le. "Viszont az ürlapon "Megrendelési azonosítószám, amelyben az Alza.hu-n vásárolt, beszámításra szánt készülék szerepel" van ... de az én általam leadandó készülék nem az Alzán lett vásárolva. Hiszen a hirdetésben ez nem volt kikötés! Se a kampány részletes leirásban...
Kicsit boxolok a supporttal, hogy akkor most mi is van. A cseh Alzán az űrlapon sincs ilyen kikötés, remélem csak valami forditási hiba lesz.Szerintem az csak simán a megrendelési azonosítószámod.
-
powerwade
senior tag
Egy érdekesség: Az Alza hirdetés szerint "A bónusz igénybevételéhez b
ármilyen régebbi telefont felhasználhatsz. A kampány keretében a régi telefonért nem kapsz pénzt, hanem a készülék leadásáért bónuszt kapsz az új Google Pixel 11 mobiltelefonhoz. Ezért azt javasoljuk, hogy egy régebbi, meghibásodott vagy működésképtelen telefont adj le. "Viszont az ürlapon "Megrendelési azonosítószám, amelyben az Alza.hu-n vásárolt, beszámításra szánt készülék szerepel" van ... de az én általam leadandó készülék nem az Alzán lett vásárolva. Hiszen a hirdetésben ez nem volt kikötés! Se a kampány részletes leirásban...
Kicsit boxolok a supporttal, hogy akkor most mi is van. A cseh Alzán az űrlapon sincs ilyen kikötés, remélem csak valami forditási hiba lesz. -
Koris
aktív tag
Telekomnak,mint hivatalos magyarországi forgalmazónak,fogalma sincs mikor kerül a kinálatába.A másik két hazai hivatalos forgalmazó a Yettel és Alza azonnal a megjelenés pillanatában,már előrendelhető státuszba rakta a 11-es szériát.
-
tomboy0013
veterán
Bár én egy gyűjtögető típus vagy (jó lesz az még valamire alapon), de mobilból egy árva darab sincs itthon a fiók mélyén... a feleségem Pixel 7a telefonját tudnám még leadni, de akkor 725€ kéne ráfizetnem, utána meg hallgathatnám tőle, hogy az ő régi telefonja jobban tetszett neki, mint, amit helyette odaadtam neki
Vegyél aprón valami olcsó Xiaomi-t vagy Realme-t (15-20 ezerért), nekem is ez volt az eredeti terv csak közben láttam hogy elfogadják a P9 Lite-ot is, abból meg van otthon egy működő példány.
-
sub71
senior tag
Bár én egy gyűjtögető típus vagy (jó lesz az még valamire alapon), de mobilból egy árva darab sincs itthon a fiók mélyén... a feleségem Pixel 7a telefonját tudnám még leadni, de akkor 725€ kéne ráfizetnem, utána meg hallgathatnám tőle, hogy az ő régi telefonja jobban tetszett neki, mint, amit helyette odaadtam neki
-
tomboy0013
veterán
Mások a szokásaink. Nekem a megbízhatóság, garancia érvényesítése, tartson ki egy napig az akksi, bloatware mentes rendszer, jó kamera ( a Vívo is erős a fotózásban, tudom )fontosabb, mint a millió mh-s telep, 100W töltés. Azonkívül a két éves P9Pro cserével megúszom 460€-ból a P11Pro vásárlást, majd 2 év múlva ismét csere, 15-20€/hó összegből van egy számomra tökéletes telefon. Persze a Te érveidet is értem, csak számomra más a prioritás

Miért nem számíttatsz be valami olcsó régi telót a Pixel 9 Pro helyett azt meg adod el itthon? Van bőven régi telefont amit elfogad a Google is, nézd meg a listát. Én egy Huawei P9 Lite-ot tervezek beszámíttatni 430 euróért

-
sub71
senior tag
Mások a szokásaink. Nekem a megbízhatóság, garancia érvényesítése, tartson ki egy napig az akksi, bloatware mentes rendszer, jó kamera ( a Vívo is erős a fotózásban, tudom )fontosabb, mint a millió mh-s telep, 100W töltés. Azonkívül a két éves P9Pro cserével megúszom 460€-ból a P11Pro vásárlást, majd 2 év múlva ismét csere, 15-20€/hó összegből van egy számomra tökéletes telefon. Persze a Te érveidet is értem, csak számomra más a prioritás

-
HUNgabus
senior tag
Hát nem ezek miatt fogok visszajönni Pixel vonalra, az is biztos.
A Vivo X200 Pro-m 2 évesen is kakivá veri bármiben.
4800-5100mh aksi? 30-45W töltés?
-
emvy
félisten
Kulfoldon sokkal tobb penzbol sem szeretnek annyit kifizetni, mint itthon sokan. Reszben azert, mert itthon a szegenyebb tarsadalom sokszor a telefonjan 'eli ki a luxust', tehat oke, hogy 6 vagy 16 eves autoja van, de legalabb tud venni maganak egy csucstelefont, es az eleteben van valami igazan jo. Van nem egy jobaratom, aki vehetne maganak tobb ezer Pixel 11 Pro-t is
, de fel eve egy zold csikos kijelzos, 5 eves telefonnal jar, mert meg nem volt kedve hozza, hogy vegyen egyet maganak
.
Nezd meg az USA forumokat, ahol sokkal olcsobb a telefon, es ott is sokalljak P11-ek ar/ertek aranyat. Lathatoan azt tartjak elfogadhatonak, amikor le tudjak kuponozni 300 dollar kore (kb. 100e forint). 1000 dollart senki nem akar kifizetni erte. -
powerwade
senior tag
5 országról beszélünk. 380k egy flagshipért. (az akciós árról van szó, nem a fél millás "normális" ár - sőt annál is több?) Azért egy német is lazán kipengeti, gondolnám

-
mrThomi
addikt
A 9 Pro kijelző védő üvege vajon passzol a 11 Pror-a ? Maradt még egy a fiókban
-
emvy
félisten
Valoban, igazad van. Hat, nem sokan vesznek ilyen kornyezetben felmillas telefont, aminek igazabol csak a szoftver az erdekessege.
-
g-thomas
senior tag
-
emvy
félisten
-
powerwade
senior tag
-
spect80
őstag
"A kampány 2026. augusztus 12. 16.01 órától a készlet erejéig érvényes. A bevezető promóció keretében összesen 300-300 készüléket biztosítunk Magyarország, Csehország, Szlovákia, Ausztria és Németország piacain együttesen. A promóciós ár a készlet erejéig érvényes. A Google Pixel Pro bevezető ára most csak 499 990 forint, a GOOGLEPIXEL11TB kód használatával. A termék bevezető promóciót követő ára 599 990 forint lesz. A Google Pixel Pro XL bevezető ára most csak 579 990 forint, a GOOGLEPIXEL11TBXL kód használatával. A termék bevezető promóciót követő ára 679 990 forint lesz. A kedvezmény alkalmazásának feltétele a megrendelés befejezése, a termék kosárba helyezése nem elegendő."
Vajon ha elfogadta rendelest erre az 1TB akcios Pixel 11 Pro-ra akkor vajon belekerultem a 300 "szerencses" koze?
Nem orulnek, ha aug 20-an jonne a email, hogy bocs nem nyert.Szerintem ha elfogy, akkor leveszik az akciós kupont
-
powerwade
senior tag
"A kampány 2026. augusztus 12. 16.01 órától a készlet erejéig érvényes. A bevezető promóció keretében összesen 300-300 készüléket biztosítunk Magyarország, Csehország, Szlovákia, Ausztria és Németország piacain együttesen. A promóciós ár a készlet erejéig érvényes. A Google Pixel Pro bevezető ára most csak 499 990 forint, a GOOGLEPIXEL11TB kód használatával. A termék bevezető promóciót követő ára 599 990 forint lesz. A Google Pixel Pro XL bevezető ára most csak 579 990 forint, a GOOGLEPIXEL11TBXL kód használatával. A termék bevezető promóciót követő ára 679 990 forint lesz. A kedvezmény alkalmazásának feltétele a megrendelés befejezése, a termék kosárba helyezése nem elegendő."
Vajon ha elfogadta rendelest erre az 1TB akcios Pixel 11 Pro-ra akkor vajon belekerultem a 300 "szerencses" koze?
Nem orulnek, ha aug 20-an jonne a email, hogy bocs nem nyert. -
Vikooo
addikt
Itt is van kötelező akkumulátor töltés és kapacitás csökkentés 200 ciklus után?
Sajnálom hogy hardveres fejlődés kevés vagy alig van, amiben javult azt szoftveresen oldotta meg.
Így is biztos szuper telefon lett de megvárom az S27 Ultra -t az elég ígéretes a pletykák alapján.
-
Szelley
senior tag
Az érthetetlen inkább az, hogy miért nem lehet megoldani itthonra simán egy postázást egy másik európai uniós országból? Mitől ennyire bonyolult ez a Google-nél, hogy nem tudok direktben lebonyolítani egy cserés vásárlást? Főleg hogy a garanciális javítást meg lehet innen igényelni...
Ős Nexus használóként könyörögtem én is a google store-ért még 2012-3-as években. Nevetséges egy ekkora cégtől, hogy jelenleg is csak viszonteladóként hiányos termékpalettával vannak jelen itthon. 2017-ben váltottam OnePlus vonalra, egyszerű paypal fizetéssel 2 nap múlva megkaptam a készüléket. Nem értem google miért nem postáz ugyanígy.
Pixel 5-t ebayen vettem, azt követte Pixel 8 amit hardveraprón vettem egy tagtól aki deutsche telekomtól vásárolta. 1éves korában alaplaphibás lett. 3 hét alatt nagy nehezen 2 ismerősön keresztül tudtam elintézni, hogy kicseréljék a telefont gariba. Legalább ez már Pixel9a-tól felfelé megy itthonról is ! -
CptAdamica
nagyúr
-
mrThomi
addikt
Semmilyen kikötés nincs a telefonra a szabályzatban, az alza is arra biztat, hogy meghibásodott/működésképtelen telefont adj le.
Ezt hol olvastad ? Alza nekem nem játszik én a német google storet nézem
-
CptAdamica
nagyúr
-
FüligJimmy
csendes tag
Hát, jó lenne, ha emellett még le tudna hozni 4 óra tetheringet.
És ha a 7 éves támogatású telefonban nem 3 év után sülne meg az akksi. Tudom, toronyórát lánccal, de na, könnyű megszokni a 6700+-t. -
tomboy0013
veterán
-
gretzky77
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Nem tudom mi számít gyatrának, sokmindentől függ sztem. Nekem a 10 Pro elment 5-7 óra kijelző idővel probléma nélkül. Nem hiszem, hogy egy XL ezt ne hozná.
-
mrThomi
addikt
-
tomboy0013
veterán
Az érthetetlen inkább az, hogy miért nem lehet megoldani itthonra simán egy postázást egy másik európai uniós országból? Mitől ennyire bonyolult ez a Google-nél, hogy nem tudok direktben lebonyolítani egy cserés vásárlást? Főleg hogy a garanciális javítást meg lehet innen igényelni...
-
wjbhbdux
veterán
Sziasztok. Van aki ismeri a google store oldalon a telefon becserélés menetét ? Google store-ba nézem, kb mindegy milyen telefont adnék be nekik 400-eurót adnak bónuszként (onnan indul a dolog) meg még valamennyit rá, ha pl valami régi szutykot 430-at írnak. De ott van a leírásban az is, ha nem fogadják el az ellenőrzés során, akkor visszaküldik nekem és a levonást is visszaigénylik. [kép] Ha a becserélési bónusz 400 eurótól indul, miért adnak egy őskövület redmiért ami a listába szerepel 430-at ? Nyilván nem ér a redmi 430-at...Most akkor hogy van ez ?
Nem az érdekli őket hogy mennyit ér amit leadsz, hanem hogy válts Google telefonra. Versenyhátrányban kapálóznak a felhasználókért.
-
Tyrel
őstag
Lesz valaha ilyen akció nálunk is?...
Elég gáz hogy amelyik országban amúgy is gazdagok és megengedhetik maguknak az új telefont, ott aránytalanul sokért beszámítják nekik a régit... nálunk meg, ahol tényleg szükség lenne erre, itt meg lóf... sincs...
Way to go Google
-
bedibazsa
senior tag
-
g-thomas
senior tag
Nekem tetszenek az idei modellek, jó a külső, a színek, szerintem a beszámítással az árak sem vészesek. De PWM miatt nálam felejtős. Kár.
-
BossBoss
őstag
Nekem is 870 eurot hoz iPhone Air beszámításra Német Google.
459 € lenne 1 329 €-ról. Auért az csábító.
Van is kint rokon. Meddig van ez az akció? Hirtelen nem látom . -
alex devil
senior tag
Még megvárom mire elég a pro akksija, a tököm televan a powerbankozással.
-
janeszgol
félisten
-
FüligJimmy
csendes tag
Ez az Alza ajánlat elgondolkodtató. Apa úgyis egy Redmi Note 4-et nyúz Android 10 Resurrection Remix-el, megkapná a mostani telefont, Moto G86 Power.
Az akksi miatt hezitálok (~ -1700mah), elég karcsú a Motorolához képest, illetve nem tudom, meddig bírja majd, így utánanézve elég vacakok a Pixel akksik, pár év és kakukk nekik. Erről (mármint nem a 11-ről
, hanem Pixel akksikról úgy általában) van tapasztalat? Ha mondjuk megy 3-4 óra tehering-et, a Motorola is szépen merül, egyáltalán egy Pixel kibír mondjuk 4 óra tetheringet?
Illetve mennyire lehet root nélkül debloat-olni? Nem kell semmi AI funkció, se Chrome, se semmilyen natív cucc, ami kell, felteszem én, pl. Adguard, Firefox, stb. -
gaben88
őstag
Ez a 11-es Pixel telefonba készülék beszámítás akció (Alzán) bármilyen régi telefonnal érvényes, pl régi Samsung vagy iPhone vagy csak Pixel telefonokkal?
Így még lehet be is vállalnék egy 11 Pro 1TB-t! -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Van aki ismeri a google store oldalon a telefon becserélés menetét ? Google store-ba nézem, kb mindegy milyen telefont adnék be nekik 400-eurót adnak bónuszként (onnan indul a dolog) meg még valamennyit rá, ha pl valami régi szutykot 430-at írnak. De ott van a leírásban az is, ha nem fogadják el az ellenőrzés során, akkor visszaküldik nekem és a levonást is visszaigénylik. [kép] Ha a becserélési bónusz 400 eurótól indul, miért adnak egy őskövület redmiért ami a listába szerepel 430-at ? Nyilván nem ér a redmi 430-at...Most akkor hogy van ez ?
-
spect80
őstag
Most nézem hogy az osztrák Store-ban a 150 eurós kupon nem használható fel csak a német Store-ban. Anélkül 664euro lenne, úgy meg már nem olyan jó deal nekem. Szóval mindenképpen a németről lenne jó megvenni.
Van német po box szolgáltatás, én anno ezt használtam ebay.de-hez olyan rendelések esetén ahol csak Németországi szállítást vállalt az eladó. [link]
-
tomboy0013
veterán
Nincs sajnos. De még ha találok is valaki ismerős ismerősét akkor is el kellene juttatni valahogy a 7 Pro-t is oda.
Most nézem hogy az osztrák Store-ban a 150 eurós kupon nem használható fel csak a német Store-ban. Anélkül 664euro lenne, úgy meg már nem olyan jó deal nekem. Szóval mindenképpen a németről lenne jó megvenni.
-
sub71
senior tag
Szerintem nincs fizikai üzlet. Nekem ott a munkahelyem, annak a címével vagyok regisztrálva. Szept.1-ig él az ajánlat, addig úgyis meggyőzöm magam, hogy szükségem van rá
-
gretzky77
veterán
-
tomboy0013
veterán
-
sub71
senior tag
-
tomboy0013
veterán
Nekem 535-ért számolnák be a 7 Pro-t... Ha meg tudnám Magyarországról oldani biztosan lecserélném most a telóm. De hát itthon miért is lenne ekkora akció, mi túl jól élünk az ilyenekhez, a német piacon viszont rászorulnak
-
Csigavair
aktív tag
-
spect80
őstag
-
sub71
senior tag
Ez azért jó deal nem? A lassan 2 éves P9 Pro-ért 735€ adnak... -
spect80
őstag
Ha jól értem akkor az 1tb-osra a készülék beszámításon felül még 100k kedvezmény van, így annyiba kerül, mint az 512gb-os
-
janeszgol
félisten
Az azért undorító, hogy a Pronál is és az XL-nél is a 256GB mellé 12GB ram jár. A többihez meg 16GB. Én lehet inkább a tavalyit venném, ha nem férne bele az 512GB.
Bár most van valami tárhely akció is az Alzánál. -
janeszgol
félisten
Mármint 11 Pro XL-ért fixen 150k-t kapok, viszont a régi telefon állapota nem számít?
Ez alapján úgy értelmezem:
A bónusz igénybevételéhez bármilyen régebbi telefont felhasználhatsz. A kampány keretében a régi telefonért nem kapsz pénzt, hanem a készülék leadásáért bónuszt kapsz az új Google Pixel 11 mobiltelefonhoz. Ezért azt javasoljuk, hogy egy régebbi, meghibásodott vagy működésképtelen telefont adj le.
Csak túl jól hangzik.
Igen fixen megkapod a 150 ezret, mindegy mit adsz le.
"Google Pixel 11 vásárlásakor a bónusz 70 000 Ft, Google Pixel 11 Pro vásárlásakor 110 000 Ft és Google Pixel 11 Pro XL vásárlásakor pedig 150 000 Ft."
-
janeszgol
félisten
Jó a spec. A többit meglátjuk.
-
CptAdamica
nagyúr
Köszi, akkor azt hiszem ideje a Oneplust lecserélni, ha már úgy is elhagyják az EU-t. (Mármint nem ezt adnám le)

-
gretzky77
veterán
Mármint 11 Pro XL-ért fixen 150k-t kapok, viszont a régi telefon állapota nem számít?
A bónusz igénybevételéhez bármilyen régebbi telefont felhasználhatsz. A kampány keretében a régi telefonért nem kapsz pénzt, hanem a készülék leadásáért bónuszt kapsz az új Google Pixel 11 mobiltelefonhoz. Ezért azt javasoljuk, hogy egy régebbi, meghibásodott vagy működésképtelen telefont adj le.
Csak túl jól hangzik.
Pedig igaz, tavaly én is így vettem a 10 Pro-t. Egy működésképtelen régi Nokiát adtam le. Tavaly a 256-os Pro 530-ról indult, most az 512-es 500 mínusz 110e, így sztem jó vétel
-
CptAdamica
nagyúr
Ahogy írják is telefontól függ mennyi a beszámítási összeg.
Csak túl jól hangzik.
-
alex devil
senior tag
Ha jól értem, akkor alzán van régi készülék beszámítás 70-110-150k értékben típustól függően és így a Pixel 11 Pro XL 380k és igazából bármilyen régi akár rossz telefont is leadhatok, ez túl jól hangzik, hogy igaz legyen.
Hol a buktató? Ahogy írják is telefontól függ mennyi a beszámítási összeg.
-
CptAdamica
nagyúr
Ha jól értem, akkor alzán van régi készülék beszámítás 70-110-150k értékben típustól függően és így a Pixel 11 Pro XL 380k és igazából bármilyen régi akár rossz telefont is leadhatok, ez túl jól hangzik, hogy igaz legyen.
Hol a buktató? -
Tyrel
őstag
Ennek a HiLight-nak mi értelme? Már a Nothing Phone-oknál sem értettem miért kell kis kijelző a hátuljára, mi a fenéért tenném le fejjel lefelé a telefont??? De ha már tettek oda valamit, legalább annyit tudna mint a Nothing-é, ne már csak egy nyomi RGB LED...
Ennél még a 8 Pro hőmérő szenzorának is több értelme van, azt legalább évente 1x használom...
-
bedibazsa
senior tag
790 fontot adna a Google a 17-es iPhone-omért, 799 volt, 289 font lenne a 11 Pro. Nem rossz deal.
-
Nagya21
addikt
HAli!
Hát kíváncsi vagyok a PWM-re....a 8Pro-t azért adtam el, mert nem bírta a szemem....
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Méregdrága trifolddal tör borsot a Huawei az Apple orra alá
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Kipaterolták az AI-t a slágerlistákról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 I i5-8GEN I 8/16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD 16 WUXGA
- Lenovo E14 Gen5 Ryzen5 7430U - Gyártói garancia 2028-03-10-ig

Az van.
És ha a 7 éves támogatású telefonban nem 3 év után sülne meg az akksi. Tudom, toronyórát lánccal, de na, könnyű megszokni a 6700+-t.