Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
Euripidész
csendes tag
Sziasztok! Aki telepítette a ios18.2-t vagy egyáltalán a ios18-at SE2020-ra milyen tapasztalatai vannak?
köszi a válaszokat! -
-
Pastika
aktív tag
Sajnos a gyári email app bejövő érkezésekor továbbra sem ad jelzőhangot, ezt nem sikerült továbbra sem orvosolni
-
aktív tag
válasz István971 #30 üzenetére
Igen, számomra ez a rendszer inkább felhasználóbarát, logikus és kényelmes. Semmilyen "korlátozást" nem tapasztalok (vélhetően erről is teljesen eltérően gondolkodunk). Kedveltem az Androidot is, a Windows Phone-t kifejezettten szerettem, ahogy a maga idejében a Symbiant is. Egyikkel sincs gondom, csak annyi a történet, hogy nekem most az Apple adja a legjobbat. Másnak pedig másik gyártó, fejlesztő a jobb, ez így van rendjén.
[ Szerkesztve ]
-
István971
tag
Ha az apple nem képes mindenhol a földön egyforma software-t telepíteni az eszközeire akkor el kell felejteni ezt az egész termékcsaládot....
Ezért tud teret nyerni az Android és ezért jobbak ezek a típusú telefonok. És rendszerek.. -
senior tag
Mert az Apple nem hajlandó egy szervert az EU területén fenntartani! Mert az Apple szerint felhasználók adatait az USA területén kell tárolni, ahol a helyi jog érvényes, ami ott pozitív, de ha neked gondod ,vagy nyűgöd van külföldiként mindent is elfelejthetsz.
pl. Az MTU által kifejlesztett hybrid tankmotorok 2019-ben varázsatosan megjelentek az Abrams-kben. Pedig hidd el, hogy nem adták el a licenszet!plus ça change, plus c'est la même chose
-
Antosz
tag
Nekem 10 perc alatt meg volt. Bár azt nem értem ha sok minden nálunk nem használható, akkor mi a fenéért szorongatta a szemét EU az Apple nyakát a hülye megszorításaival? Ugyanígy a Mac-en való telefon tükrözés is használhatatlan. Persze csak nálunk.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Grózi
veterán
válasz fornettisuti #24 üzenetére
Valamikor éjjel befejezte-tényleg rosszkor kezdhettem el.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
janeszgol
félisten
Az EU donteshozoinak sokszor emlegetem a kurva anyjat. Emiatt is, meg amiatt is, hogy a terkepek kikerult a Chrome-bol keresesnel stb.
Budos tetves banda. Azt hiszik, hogy nekunk tesznek jot, de nem, csak felbasznak agyilag. Kerdem en itt az EU-ban ki nem Google alapon keres? Nepszeru a duckduckgo meg a tobbi, de nem itt.
-
.Szaki.
addikt
"Most még az alapértelmezett böngészőt is újra ki kellett választani."
Ez szerintem nem feltétlen az ő saruk, hanem előírás, de az biztos, hogy aki ezt kitalálta sokat csuklik. ... Az, hogy a készülék beüzemelésekor már kötelezően fel kell ajánlania hatvanmillió+1 böngészőt, hogy melyik legyen a default, azt mondom oké, egyszer beállítom a Safarit és kész. De hogy minden egyes frissítés után ezt el kell játszani, borzasztó idegesítő. ... Nem egyszer volt arra precedens, hogy gyorsan kellett volna valamire ránéznem, erre ahelyett, hogy be tudnám írni amit szeretnék, még felugrik ez a baromság.
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
Vajon a laggos szemét kamera appot javították?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
-
-
Grózi
veterán
13 mini-re 4 órája települ(gigabytes neten wifivel) és még mindig 5 órát ír....
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
-
Teo.
aktív tag
Nekem pl nem müködik rendesen az automatikus fényerő.
Sötétben felugrik háromnegyedre, kültéren pedig sötétebb a megfelelőnél konkrétan felkell húzni a fényerőt még ebben a borús időben is.
Ez a iOS 18 jött elő. 13 PM5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
zsolidodd
senior tag
2,5 hetet EU-n kívül töltöttem, ahol használhattam az AI funkciókat. Egy dolog hiányzik, a képszerkesztés. Elég jó hatásfokkal radírozta le az oda nem illő részeket a képekről. Siri továbbra is ostoba, önmagában is, nemhogy a ChatGPT-hez mérve.
-
scdlsc
senior tag
Photos applikáció. Ha én nem akarok alulra semmit kirakni, akkor is a kijelző alsó üres harmadán kell bámulnom a Customise and Reorder gombot. iPadOS esetén kiraksz valamit, akkor azt nem egy vékony csíkba rakja alulra, hanem az alsó egyharmadán üres kijelző jobb szélére.
Remote app eltűnt az óráról. Nincs. Ma még nem néztem a frissítés után, mert kezdem elfelejteni, hogy régen volt.
Timer elindítása után is tamagocsiként kell nyomkodni az órát.
Most még az alapértelmezett böngészőt is újra ki kellett választani. (Ez lehet nem az ő saruk és majd a 18.3-nál is kell választani? Mert akkor tényleg valakinek a...... )Hirtelen ennyi. Van még, csak most feltolult a vér a fejembe és nem jutnak eszembe.
szerk.: a Remote app nem tűnt el, csak a számítógépen található Music appot nem lehet vele egy ideje távirányítani, ugyanez a funkció telefonról hibátlanul megy
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Tegnap este települt nálam egy szépséges zöld iPhone 15-re, még barátkozunk egymással, ám eddig semmi negatívum nem jött szembe.
Örülök, hogy visszatért a lezárt kijelzőn lévő zenelejátszóba a hangerő csúszka, eleve sok évig jó helyen volt ott, szerintem ők sem tudják, miért vették ki egy rövid időre.
Az AI perpillanat nem hiányzik, úgy vagyok vele: majd ráérek jövőre megismerkedni azzal, amit kínál, amikor egy 17-es modellre fogok váltani (talán a Slim-re? még nem biztos).
-
scdlsc
senior tag
Nem érdekel az AI. Engem az éredekel, hogy a sok sz@rt meg hibát, amit beleraktak az iOS 18-ba, meg a többi OS-ükbe azt végre teljesen kitakarítsák belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Windows 10
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...