Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz FBLLMAG #50912 üzenetére

    Ez meg Partner A2, ennél van a nagy ugrás, ne keverjük más Armytek lámpákkal.
    A zoomos lámpának gyakorlatilag nincs szórt fénye, van egy kör ami nagyjából egyenletes. Ha lógatott kézzel világítok a járdára, akkor a fénykör vagy inkább ovális szélesebb mint a járda, kicsit szűkíteni kell, ezzel nő a fényerő, ilyenkor jön jól a finom fényerőállítási lehetőség. Az egyszerű lencsés zoomnak rosszabb a hatásfoka, de jobb a használhatósága. A maximális fényerő nálam kevésbé számít, mert 150 lm körül használom, ennek még egy Boruit RJ-02 is a dupláját tudja.
    Nem bántom én az Armytek lámpáit, amiket te jó tulajdonságokként említesz, azok nekem kevésbé fontosak, amik nekem fontosak, azokat meg nem tudják. Most az 50 %-os akció miatt megint megnéztem, hogy na most aztán veszek egy szuper lámpát, de nem tudok, mert otthon állna a polcon, és a meglévő zoomos-rampinges lámpát használnám tovább, mert nekem az jobb. Ez van, nekem a márka nem számít, csak a használhatóság, persze az ár is.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák