Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HardSanyeee

    őstag

    válasz may15 #42289 üzenetére

    Akkor az is lehet, hogy az S9 a gyári adattal ellentétben nem 1,4 amperrel üzemel, hanem többel, ezért nem látszódik a különbség.
    Amúgy tényleg furcsa a helyzet, a táblázat 47. sorában van egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező lámpa, mint a tiéd (csak az S3), az viszont közel 900 lument tud.
    Ettől függetlenül tény, hogy az x6-os verzió is elegendő.

    (#42296) bwoay: Ez egy nehéz kérdés, tulajdonképpen ami az előnye, az a hátránya is az S2+ szériának: Túl nagy a választék. Akinek ez lesz az első komoly lámpája (mint ahogy nekem is az volt), az nem tudja, hogy valójában mekkora fényt ad, mennyire melegszik, mennyi üzemidőt lehet kipréselni belőle, stb. Én is az x6 vs x8 dilemmában voltam anno, végül is ez utóbbi lett, de közepes üzemmódnál általában tényleg nem kell több, épp ezért is vettem később egy x4-est is. Sajnos ezt elsőre meg kell tapasztalni, hogy valójában mit tud a lámpa, hogy utána második vételnél már okosabb tudjon lenni az ember.

    Imy: Egy korábbi hozzászólásomat utólag szerkesztettem, így lehet átsiklottál fölötte, de a FastTech boltból is tudsz S2+ -t venni, nagyobb a választék, mint GearBest-en, de olcsóbbak az árak, mint a hivatalos Convoy boltban :)

Új hozzászólás Aktív témák