Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • TazLeacher

  nagyúr

  Vamo v3 SS első látásra, pár perc után:
  - A készülék dizájnja bár nekem nem jön be, kár volt belevariálni, de korrekt, szép, mutatós darab.

  - A felső szépséggyűrű kb. harmad akkora anyagvastagsággal készült, mint v2 esetében (de ugye ez nem letekerhető), e miatt ha a porlasztó átmérője kisebb (nem eGo méret, csak kacsúbb) rés van a kupak és a gyűrű között. Már egy iClear 30-nál is van egy keskeny rés. Ez nekem hatalmas mínusz pont. Ez a gyűrű is SS, van benne anyag, de az előző verzió után félve fogtam meg, nehogy összenyomjam, vagy leejtsem és összetörik :)

  - Az akkukupak falvastagsága is kb. a felére csökkent.

  - Az oled kijelző nem rossz, azt viszont nem értem, hogy minek bonyolították a dolgokat menüvel. Attól, hogy kijelzőt cseréltek benne, nyugodtan maradhatott volna a régi módi. Mondjuk az 1-2 új funkció ( LCD on/off, LCD display) miatt lehet kellett, de az eredeti "módi" egyszerűbb volt szerintem, bár ez szokás kérdése. A menü kezelése viszont nem (bár nem tudom, nem volt még menüs készülékem). A +/- egyszeri nyomásával belépek a menübe, a + gombbal lépkedek a menüpontok között, a - gombbal lépek be a menübe. Úgy, hogy életemben nem használtam ilyet számomra az lett volna a logikus, hogy a +/- gombokkal jobbra/balra tudok haladni a menüben, a power gombbal pedig belépek. Na, mind1, ez simán megszokható.

  - Ez nem tudom, hogy egyedi-e vagy mindegyik ilyen, de nekem az 510-es csati nagyon lazának tűnt. A porlasztót kb. feléig betekertem, és még mindig úgy billegett, hogy csak na. A v2-n az első menet elkapása után alig van holtjáték. Ez szerintem azért veszélyes, mert rohadt könnyű félrekapatni, és tönkre tenni a menetet. Lehet, hogy hosszabb használat után bekopik a menet, és egyből beugrik a helyére, de ez az első betekerésnél nagyon be voltam sz@rva, hogy elcseszem, vagy, hogy gyárilag el van cseszve.

  - A testen az illesztések nagyon precízek. A korábbi verzió hézagjai eltűntek, a test egy egységet alkot, a menetek szépen össze érnek.

  [ Szerkesztve ]

  Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Hozzászólok Aktív témák