Új hozzászólás Aktív témák

• mjani1172
    addikt

Nem akarok belekotyogni, de miért gondolod azt, hogy egy versenypiaci szereplő könyvelése nem képes kiszámolni, mi éri meg a cégnek és mi nem? Nekem olyan érzésem van, hogy nem érted az egészet még mindig, és a saját eleve téves elképzelésed mellé próbálsz görcsösen magyarázatot találni. Egyszerűbb lenne beismerni, hogy nem értesz a céges autóvásárláshoz, ami miatt az egész elképzelésed egy 40milliós autó piaci szerepéről téves.
    A cégek vezetésének/gazdasági vezetőinek/könyvelésének/adótanácsadójának többésge, grammra kiméri az adott évben rendelkezésre álló lehetőségeket, hogy a profitot maximalizálni tudják. Ennek része az is, hogy lízingelnek-e autókat és ha igen, akkor milyen konstrukcióban.

És?? ki mondta az ellenkezőjét???

Egyszerűen annyit mondtam: "Szvsz 40 millio az a világon mindenhol az emberek 99.9% - nak fájna". ---egy autóért.

Azóta folyamatosan magyarázza mindenki, hogy nem sok, mert így, meg úgy, meg amúgy, meg egyébként is.meg máshol, és ha meg sem veszed csak fizetsz, megmegmeg.

Ezzel egyébként arra is céloztam, (de ezt már úgysem értené itt senki), hogy ha könnyen megengedheti is magának, még akkor sem biztos, hogy megér ennyit az autózás. Mert sok pénz egy tárgyárt ami iszonyúan veszít az értékéből. De ezt nem fogom tudni bebizonyítani, hiszen ez lesz a következő, már tudom, de ez már Monty Python-os.

De, hogy mindenkinek megnyugodjon a lelke, és vége legyen,bevallom hülyeséget mondtam, ezért most az ellenkezőjét mondom, így talán jó lesz, hiszen ebbe boldog boldogtalan belekötött.
    Szvsz. 40 millio az a világon mindenhol az emberek 99.9% - nak nem fájna", (Egy autóért.)
    Tehát nem sok.

Akkor ezzel remélem lezártam. :)

Új hozzászólás Aktív témák