Új hozzászólás Aktív témák

• CharlieDrop
    veterán

Komolyan mondom, miattad gondolktam el az előfizetésen hogy letilthassal. Annyira bosszantó hogy itt megjelentél.
    VAN rá igény. Én is szívesen vennék olyan elektromosat amibe kényelmesen elférünk 5en. Sőt 7embert is le tunék ültetni, néha 8at. De 2 kocsival kell járkálnunk gyakran. Tudod, mi jóban vagyunk a tágabb családdal is, unokatesók, ismerős gyerekek is gyakran utaznak velünk, mint ahogy a mi gyerekeinket is elviszik ismerősök. Szerencsére jó a közösség az oviban/iskolában.
    Szóval igény volna rá. Ne magadból indulj már ki.
    Kia PV5-öt nézegetem amúgy, csak szegény az eklézsia.

Ez egy tök jó dolog, hogy elvinnék szívesen több embert és neked igényes is van erre.
    viszont 2 dolog ötlött fel bennem:
    1. Erre egy kisbusz már jobb lehet, persze értem hogy elektromosba oldanák meg. De talán van 1-2 modell arra is.
    2. írtad a példáddal, hogy akkor ez egy igény. Igen az, egy ember igénye. Elég kicsi. De tegyük fel, vagytok 100 ezren, amiért még mindig nem biztos, hogy megéri csinálni, de a példa kedvéért. Vajon a gyártó honnan tudja, hogy van igény? Onnan, hogy ha készít egy ilyet, akkor megveszik sokan. De valamiért a 20 évvel ezelőt népszerű egyterűek kihaltak, ahogy a szedánok is (bár csak-csak tartják magukat).

——-

amúgy értem én, hogy mi a bajotok Répával, de nem ő dönti el, mi kell a piacnak. Az itteni fórumozók többnyire hasonló véleményen vannak, de az hány fő, maximum 30?
    Megértelek titeket, ha valami nem tetszik egy BMW-ben, de akkor ne vegyétek és ha sokan nem veszik, majd változtatnak rajta.

Új hozzászólás Aktív témák