Új hozzászólás Aktív témák

• mjani1172
    addikt

"És itt sem sűrűn fordul elő, hogy valaki kivágja egy autóért a 40 millát, (még ha meg is engedheti magának könnyedén) amire én azt mondtam ez a világban sincs másképp"

Leírtam már hogy ezeket az autókat nem készpénzre veszik és nem a magánemberek.

Kicsit próbálj már meg elvonatkoztatni a saját kis mikrokozmoszodtól, és menj el nyugatra, nézz körül.

Ráadásul lent elkezdted összekeverni a kommersz árkategóriát a prémium/luxus kategóriával, majd behoztad az általános globális keresletet és eladásokat...

Keveredik minden mindennel.

"Leírtam már hogy ezeket az autókat nem készpénzre veszik és nem a magánemberek."'
    És? Miért gondolod, hogy nem tudom?
    Egyébként meglepően sokan gondolkodnak így, hogy te. Főleg olyanok akik multinál dolgoznak vagy politikusok. Amit a cég fizet (autó, gép, ruha, szerszám) azt nem kell kitermelni, az csak úgy van. Mire gondolsz, a lízingelt autó ingyen van? Vagy ha részletre veszed akkor olcsóbb? Nekem elmondta a polgármester mikor az ingatlanadó a 10X lett, hogy azt ne így számoljam, hiszen a a cég fizeti.
    Aztán ha ezek vállalkozók lesznek, megnyúlik a képük.

Új hozzászólás Aktív témák