- A Panther Lake a Blackwellel kel frigyre a System76 legújabb, linuxos noteszében
- Minden földi jóval ellátott OLED monitorpárral bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Újragondolja grafikus vezérlőpultját a Qualcomm
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- Itt a nagy hőmérsékletpara, ami a VGA-gyártókat is összezavarja
-
25900 - 25801
26210 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Jó tanács: ne adj jó tanácsot, ha rossz!
A legtöbb szerelő ha elkezdi bontani és észreveszi, hogy már volt egy vagy több próbálkozás, akkor összerakja és és visszaadja a rossz cuccot. Én is ilyen vagyok.
Aki előtte eltitkolja az eseményeket, attól egyenesen várható, hogy miután visszakapja, nekem fog jönni olyan hibákkal, amikről nem is tudtunk előtte, nem is releváns, de rajtunk akarja majd behajtani.De azt is mondhatnám, szerinted hogy a 🌳szomba tudja elmondani azt, hogy a javítás után elromlott az asszisztens rendszer, úgy, hogy nem mondja el, javításon volt?
Ésszerűbbnek tűnt leírni nekik hogy pontosan mi történt. Ehhez a részhez nem nyúltak papíron és leírtam hogy én már miken vagyok túl. Gondoltam lehet hogy találkoztak már hasonló problémával. Írnak hogy menjek oda nekik 1 óra nekem 50 ezer és mindenki boldog. De lepattintottak mint a szart.
-
biker
nagyúr
Csak egy jó tanács, amit sajnos itthon régen sem tudtak, de ma egyre kevésbe....
Ne mondd meg, hogy már voltál máshol, és neki más után kell dolgoznia. Ezt mindenki nagyon utálja.
Én is kegyetlenül utálom, amikor bemondják,:annyi helyen voltam,de ... Ez bizonyos szinten sértő, és érthető, hogy elhangzik akkor vidd oda....Jó tanács: ne adj jó tanácsot, ha rossz!
A legtöbb szerelő ha elkezdi bontani és észreveszi, hogy már volt egy vagy több próbálkozás, akkor összerakja és és visszaadja a rossz cuccot. Én is ilyen vagyok.
Aki előtte eltitkolja az eseményeket, attól egyenesen várható, hogy miután visszakapja, nekem fog jönni olyan hibákkal, amikről nem is tudtunk előtte, nem is releváns, de rajtunk akarja majd behajtani.De azt is mondhatnám, szerinted hogy a 🌳szomba tudja elmondani azt, hogy a javítás után elromlott az asszisztens rendszer, úgy, hogy nem mondja el, javításon volt?
-
mjani1172
addikt
Közben írtam a Solymári szerviznek hogy tudnak e segíteni. Kb le lettem pattintva hogy vigyem vissza a szervizbe ahol csinálták. Pedig én csak egy hiba megállapítást és esetleg javítást szerettem volna nyilván nem ingyen. Meg hogy össze tudjam hasonlítani azzal amit a szakszerviz megállapít hogy mennyire akarnak lehúzni.
amit azóta észrevettem hogy nem kell menni az autóval 5 perc után dobálja a hibákat indítás után.Csak egy jó tanács, amit sajnos itthon régen sem tudtak, de ma egyre kevésbe....
Ne mondd meg, hogy már voltál máshol, és neki más után kell dolgoznia. Ezt mindenki nagyon utálja.
Én is kegyetlenül utálom, amikor bemondják,:annyi helyen voltam,de ... Ez bizonyos szinten sértő, és érthető, hogy elhangzik akkor vidd oda.... -
V.T.
aktív tag
Biztos lesz pár szokásos fantom hiba, kommunikációs és társai pár modulban, ki kell szűrni a lényeget, és azt a hibakódot beírod mondjuk a chatgpt-be akkor már többet tudsz, mert az app nem szokott egyértelműen fogalmazni. Próbálhatsz törlést és jobban látod mi jön vissza hamar. Vagy ha static akkor nem is lehet törölni. Írd meg az ai-nak milyen kocsi, miket tapasztalsz, hátha segít.
Közben írtam a Solymári szerviznek hogy tudnak e segíteni. Kb le lettem pattintva hogy vigyem vissza a szervizbe ahol csinálták. Pedig én csak egy hiba megállapítást és esetleg javítást szerettem volna nyilván nem ingyen. Meg hogy össze tudjam hasonlítani azzal amit a szakszerviz megállapít hogy mennyire akarnak lehúzni.
amit azóta észrevettem hogy nem kell menni az autóval 5 perc után dobálja a hibákat indítás után. -
chungey9
tag
Biztos lesz pár szokásos fantom hiba, kommunikációs és társai pár modulban, ki kell szűrni a lényeget, és azt a hibakódot beírod mondjuk a chatgpt-be akkor már többet tudsz, mert az app nem szokott egyértelműen fogalmazni. Próbálhatsz törlést és jobban látod mi jön vissza hamar. Vagy ha static akkor nem is lehet törölni. Írd meg az ai-nak milyen kocsi, miket tapasztalsz, hátha segít.
-
V.T.
aktív tag
-
chungey9
tag
Közben annyit tettem, hogy leszedtem a burkolatot és minden csatlakozó a helyén van a tükör mögött, de a hiba nem csak tempomat használata alatt áll fenn. Minden indítás után kb 3-4 km és előjönnek sorban. Addig viszont a táblafelismero változtatja az aktuális táblákat.
az app is hibát jelez olyankor
Nincs OBD olvasód?
-
V.T.
aktív tag
Közben annyit tettem, hogy leszedtem a burkolatot és minden csatlakozó a helyén van a tükör mögött, de a hiba nem csak tempomat használata alatt áll fenn. Minden indítás után kb 3-4 km és előjönnek sorban. Addig viszont a táblafelismero változtatja az aktuális táblákat.
az app is hibát jelez olyankor
-
V.T.
aktív tag
Valószínűleg elmozdítottak valamit. Hibakód majd megmondja, miért reklamál a rendszer.
Sanszosan megbontották az elejét, és nyilván nem tudták tizedmilliméterre pontosan ugyanúgy visszatenni. Mondjuk a gyári előírások ilyenkor gyakran automatikusan előírják az ADAS kalibrációt. Azt meg csak ők tudják megcsinálni. (Ha meg tudják, nem egyszerű)Ja az lehet de elvileg semmit sem csináltak a közeg átmosáson kívül. Ott hagytam reggel egész nap ment aztán pedig másnap mentem érte. Van valaki aki Kia Diagnosztizál és megbízható Pest vagy Fejér megyében? Nem szakszerviz persze
-
Andras6800
senior tag
Ez a Zeekr se rossz, nekem is jobban tetszenek mint a német autók mostanában, de a német prémiumok minősége, főleg a műszaki minősége, messze felette van még mindig ezeknek.
Nekem mindig olyan érzésem van a kínai autókkal, hogy becsomagolják egy csodás külsőbe (szép külső design, felső kategóriát idéző belső terek az olcsóbb autókban is), és mindenféle csodás ígéret, de ami a csomagolás alatt van, az igencsak messze van még mindig a nyugati prémium szegmens képességeitől.És ez így is van.
-
hunspikey
őstag
Van most nálunk egy iX1. Azon kívül hogy induláskor fél perc (ha nem több) mire felmászik carplayre meg belövi a kiválasztott profiilt, semmi. Meg néha elfelejti hogy mit állítottam be contentnek az óracsoportra.
A klímakezelést nem említem, mert azt másnak is sikerült hasonlóra csinálnia. Meg igazából szubjektív is bizonyos szinten, szóval az hogy én nem vagyok híve annak, hogy 3D stilizált ábrán nyomkodjam hogy hova kérem a levegőt, nem jelent semmit.Nekem is iX1-em van, így azt tudom modani, hogy ezeken jelentősen javít egy hosszú reset. Érdemes minden frissítés után megcsinálni, mert akkor tiszta lappal indul a frissített szoftver. Ehhez nyomd hosszan a könyöklő előtti hangerő gombot álló helyzetben úgy hogy a kocsi be van kapcsolva. 30 másodperc után minden elsötétül és csinálja a resetet. Van extra-hard reset is: ilyenkor ne engedd el az első újrabootoláskor hanem tartsd még hosszabban nyomva. Kb összesen 50-60 másodpercnyi nyomvatartás után csinál még egy resetet - állítólag ilyenkor még több alrendszer nulláról indul. Nekem sokszor segített és jelentősen gyorsítja a bootot + BT eszközök felismerését.
-
-MarhaRépa-
tag
Hello.
Járt e már esetleg valaki úgy hogy Tempomat bekapcsolás után az alábbi hiba üzenetek jönnek elő? :
Ellenőrizze a frontális ütközést elkerülő rendszert
Ellenorizze a Sávkövetés segítő LFA rendszert
ellenorizze a Sávtartás segítő LKA rendszert
Ellenőrizze a Sebességkorlátozási figyelmeztetést ( Táblafelismero)
Ellenőrizze a Fényszórókapcsoló HBA rendszert.Szervizbol úgy kaptam vissza hogy ezek a hibák jöttek elő ahogy a tempomatot bekapcsolom kb 1-2 km múlva. Addig pl mutatja a táblát amit lát de nem kormányoz ez is tűnt fel legelsőre
12 voltos aksit lekötöttem és feltöltöttem vissza raktam de így sem jó. Ezt a tippet adta a szakszerviz, ahol garis hűtőfolyadék átmosáson volt az autó.
A lökhárítóban a szenzorok működnek és a radaron a csatlakozó rajta van mert elsőre az volt a tippem hogy esetleg valamelyik csatlakozót véletlenül leszedték.
Nem akarják vállalni hogy ok rontottak el valamit de megyek vissza majd hozzájuk hibakód kiolvasásra.
esetleg van e valaki aki ebben tud segíteni hogy össze tudjam vetni majd az ő általuk mondottakkal?Az autó egy 2020.10. havi Kia E-Niro 64kwh Platinum.
Valószínűleg elmozdítottak valamit. Hibakód majd megmondja, miért reklamál a rendszer.
Sanszosan megbontották az elejét, és nyilván nem tudták tizedmilliméterre pontosan ugyanúgy visszatenni. Mondjuk a gyári előírások ilyenkor gyakran automatikusan előírják az ADAS kalibrációt. Azt meg csak ők tudják megcsinálni. (Ha meg tudják, nem egyszerű) -
V.T.
aktív tag
-
chungey9
tag
Hello.
Járt e már esetleg valaki úgy hogy Tempomat bekapcsolás után az alábbi hiba üzenetek jönnek elő? :
Ellenőrizze a Fényszórókapcsoló HBA rendszert.Szervizbol úgy kaptam vissza hogy ezek a hibák jöttek elő ahogy a tempomatot bekapcsolom kb 1-2 km múlva. Addig pl mutatja a táblát amit lát de nem kormányoz ez is tűnt fel legelsőre
12 voltos aksit lekötöttem és feltöltöttem vissza raktam de így sem jó. Ezt a tippet adta a szakszerviz, ahol garis hűtőfolyadék átmosáson volt az autó.
A lökhárítóban a szenzorok működnek és a radaron a csatlakozó rajta van mert elsőre az volt a tippem hogy esetleg valamelyik csatlakozót véletlenül leszedték.
Nem akarják vállalni hogy ok rontottak el valamit de megyek vissza majd hozzájuk hibakód kiolvasásra.
esetleg van e valaki aki ebben tud segíteni hogy össze tudjam vetni majd az ő általuk mondottakkal?Az autó egy 2020.10. havi Kia E-Niro 64kwh Platinum.
A szélvédő mögötti kamera a gyanús nekem, nincs előtte kosz?
-
Kinder
senior tag
1?? ahha.... csak nekem a régi i3-nál volt csúfos eset, ami nagyon sokakat érintett, és a BMW magyar képviselet fullba letagadta.... a központi kijelző 5 percenként újraindult napokig... ami azért cumi, mert van egy ilyen ismert HW hiba is, amit az egész egység cseréjével orvosolnak. Volt aki beijedt, és ki is cserélte emiatt...
Gondolom volt több is , ami az én autómat konkrétan nem érintette... csak saját személyes tapasztalatot írok le, lehet a többi mendemonda...
Nincs ezzel baj, aki dolgozik, az hibázik is.... csak ne állítsuk már azt, hogy a BMW SW tökéletes, bezzeg a nyomorult sárgák, azt se tudják hogy kell kódot írni...
Értő olvasás? Én azt írtam, hogy 2022 óta és mivel az i4-ről írtál, én az i4 szoftverrel kapcsolatban értettem logikusan...
-
V.T.
aktív tag
Hello.
-
Kroni1
veterán
Persze kevés a gén, de ez nagyon más közönségnek akar szólni. A feketeöves ferrari rajongóknak ott lesz az ice vonal ezentúl is, ezt ők direkt el akarják különíteni sokkal jobban sztem. Aztán majd kiderül mennyire jön be a dolog.
-
-MarhaRépa-
tag
Kínaiak rengeteget panaszkodnak az ADAS-ra, SU7 még hatóságilag elrendelt OTA frissítést is kapott. Meg hát láttuk azt a videót amikor sima egyenes vonalú gyorsuláskor tört ki az autó, az sem feltétlenül bizalomgerjesztő. A tesztek alapján a menetdinamikai szabályozás sincs a helyzet magaslatán, legalábbis a teljesítményhez képest nincs.
-
-MarhaRépa-
tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Azért ha megnézel egy Urus-t, az nyomokban emlékeztet egy Lambo-ra, mégha...
Ebben az autóban annyira kevés a Ferrari "gén", hogy nagyítóval kell keresni
-
Kroni1
veterán
1?? ahha.... csak nekem a régi i3-nál volt csúfos eset, ami nagyon sokakat érintett, és a BMW magyar képviselet fullba letagadta.... a központi kijelző 5 percenként újraindult napokig... ami azért cumi, mert van egy ilyen ismert HW hiba is, amit az egész egység cseréjével orvosolnak. Volt aki beijedt, és ki is cserélte emiatt...
Gondolom volt több is , ami az én autómat konkrétan nem érintette... csak saját személyes tapasztalatot írok le, lehet a többi mendemonda...
Nincs ezzel baj, aki dolgozik, az hibázik is.... csak ne állítsuk már azt, hogy a BMW SW tökéletes, bezzeg a nyomorult sárgák, azt se tudják hogy kell kódot írni...
Egy Xiaomi autót azért megvizslatnék, az talán eléggé rendben lehet ilyen téren is, de ez csak feltételezés.
-
Kroni1
veterán
A Lambo Urus vásárlók tulnyomó többsége is új ügyfél volt állitolag, a ferka is új piaci réteg felé nyitna vszleg, ezért is az 5 ülés és a nagy méret. Kérdés mennyire lesz sikeres.
-
Mauzes
addikt
Mondjuk szerintem az full jogos, ha valaki fanyalog azon, hogy egy Ferrari nem Ferrarinak néz ki (hanem inkább tűnik egy modern kínai EV-nek).
Persze a fanyalgók nagy része csóró és ezért nem releváns, de van egy gyanúm, hogy ez a Ferrari vásárlók körében is egy hátrányos tulajdonság. -
-MarhaRépa-
tag
"csak ne állítsuk már azt, hogy a BMW SW tökéletes, bezzeg a nyomorult sárgák, azt se tudják hogy kell kódot írni..."
Senki sem mondott még csak hasonlót sem.
-
gorbep
őstag
-
szebe
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
Ferrarinál szerintem ha már lesz egy új elektromos vonal, nem akarták a meglévő formát használni, ettől függetlenül vannak benne részletek, ami teljesen ferrari. Élőben egyébként más, szerintem képen nem adja át, hogy ez egy hatalmas autó, hosszabb és szélesebb, mint a kia ev9, pedig az aztán egy batár. Meg az sem segített, hogy elég szar szín/felni variációkat mutattak. Ez pl kifejezetten jól néz ki szerintem.
Szerintem a fanyalgók nagy részének továbbra is az a baja, hogy ránézel, és ez nem Ferrari

-
passatgt
aktív tag
Elég jó ez a videó. A Mercedesnél korábban évekig dolgozó designer elemzi az új Mercedes GT-t és beszél arról, mi vezetett ehhez a borzalmasan ronda formához. Jól gondoltam, hogy az a begyöpösödött designer a felelős, aki 2026 januárban végre elhúzott a Mercedestől.
Mercedes Had No Excuse. An Ex-Mercedes Designer Breaks Down The AMG GT 4-Door.
Itt pedig a borzalmas Ferrari Luce-t elemzi, tényleg katasztrófa és ez legalább szakmai alapokon nyugvó értékelés, nem érzelmi.Ferrarinál szerintem ha már lesz egy új elektromos vonal, nem akarták a meglévő formát használni, ettől függetlenül vannak benne részletek, ami teljesen ferrari. Élőben egyébként más, szerintem képen nem adja át, hogy ez egy hatalmas autó, hosszabb és szélesebb, mint a kia ev9, pedig az aztán egy batár. Meg az sem segített, hogy elég szar szín/felni variációkat mutattak. Ez pl kifejezetten jól néz ki szerintem.
-
-MarhaRépa-
tag
Elég jó ez a videó. A Mercedesnél korábban évekig dolgozó designer elemzi az új Mercedes GT-t és beszél arról, mi vezetett ehhez a borzalmasan ronda formához. Jól gondoltam, hogy az a begyöpösödött designer a felelős, aki 2026 januárban végre elhúzott a Mercedestől.
Itt pedig a borzalmas Ferrari Luce-t elemzi, tényleg katasztrófa és ez legalább szakmai alapokon nyugvó értékelés, nem érzelmi.Szerintem a Merci jó.
-
Tsebacsi
nagyúr
Itt pedig a borzalmas Ferrari Luce-t elemzi, tényleg katasztrófa és ez legalább szakmai alapokon nyugvó értékelés, nem érzelmi.Nekem olyan érzésem van, mintha nem nézne rá senki a skiccekre vagy a kész tervekre, amik utána gyártásba mennek. Nincs egy ember vagy egy kis létszámú bizottság, akik visszadobják ezeket az agymenéseket és jelzik hogy kicsit szálljon magába az illető Designer?
-
Vesa
veterán
Itt pedig a borzalmas Ferrari Luce-t elemzi, tényleg katasztrófa és ez legalább szakmai alapokon nyugvó értékelés, nem érzelmi. -
Vesa
veterán
Egy érdekesség. Lehet, hogy reklám, meg nem hiteles meg minden egyéb, de azért meghökkentő, nem is csak a gyorsulás, hanem inkább a fékteszt.
lambo vs kínai suvEz a csávó egy akkora pojáca, hogy nem is nézem. Ilyen Vályi szintű, öntelt, kártékony alak.
Egyébként annak a kínai SUV-nak már a segge sem áll jól, idétlenül le van ülve a hátsó kerék szinte a földre. -
Kroni1
veterán
Egy érdekesség. Lehet, hogy reklám, meg nem hiteles meg minden egyéb, de azért meghökkentő, nem is csak a gyorsulás, hanem inkább a fékteszt.
lambo vs kínai suvÚgy kell a közutakra ez a sok 3 tonnás 1000+ LE autó mint egy falat kenyér..
Amúgy a fékteszt tényleg elég felfoghatatlan.
-
mjani1172
addikt
lambo vs kínai suv -
-MarhaRépa-
tag
Azért az 1500 - 2500 új munkahely ígérete szerintem kifejezetten örvendetes a jelenlegi trendek tükrében. Csak jobb hír, mint a -100.000 munkahely és 4 gyárbezárás belengetése..
Most visszaveszik azok egy részét, akiket az elmúlt években elküldtek.
-
Kroni1
veterán
A 2024-es szint alatt vannak egy kicsivel Európában, a 2023-as alatt meg sokkal.
Pedig évi 50%-os növekedést ígértek, és 20 milliós éves eladást 2030-ra.És volt aki el is hitte.
Azért az 1500 - 2500 új munkahely ígérete szerintem kifejezetten örvendetes a jelenlegi trendek tükrében. Csak jobb hír, mint a -100.000 munkahely és 4 gyárbezárás belengetése..
-
-MarhaRépa-
tag
A 2024-es szint alatt vannak egy kicsivel Európában, a 2023-as alatt meg sokkal.
Pedig évi 50%-os növekedést ígértek, és 20 milliós éves eladást 2030-ra.És volt aki el is hitte.
-
FIREBLADE78
addikt
Van most nálunk egy iX1. Azon kívül hogy induláskor fél perc (ha nem több) mire felmászik carplayre meg belövi a kiválasztott profiilt, semmi. Meg néha elfelejti hogy mit állítottam be contentnek az óracsoportra.
A klímakezelést nem említem, mert azt másnak is sikerült hasonlóra csinálnia. Meg igazából szubjektív is bizonyos szinten, szóval az hogy én nem vagyok híve annak, hogy 3D stilizált ábrán nyomkodjam hogy hova kérem a levegőt, nem jelent semmit.Nálam pár másodperc és csatlakozik. Néha fordult elő hogy nem tudott rácsatlakozni automatikusan az autóra. Nem szoktam profilt állítani. Nincsen idegzetem a pint beütni állandóan
[link]én sem szeretem. De muszáj lesz,ha normális hatótávot akarok.
-
Kroni1
veterán
Nk vonal tényleg okádék kívül belül. Panoráma vetítő meg ultra gagyi. Üdv egy bmw tulaj.
Az a baj, hogy gyártótól függetlenül elég elcsesztett dizájnok vannak manapság, nem is nagyon tudok olyat mondani ami kivétel lenne. Boomerség vagy sem, de nekem nem igazán tetszik az irány. Még szerencse, hogy lehet venni használt autókat is.
-
passatgt
aktív tag
Szomszédom most vett egy zsír új Lexus 350H-t és abban is beülsz, elindítod és minimum 10 másodperc, mire van valami a képernyőn... a 360-as kamera meg borzalom, ez mi?
-
Kinder
senior tag
Ez érdekes.
Mondjuk nekünk saját autó, és a telefon a digitális kulcs a fő felhasználónak, itt értelemszerűen nincs profilválasztás, a carplay is hipphopp betölt/csatlakozik, és a filzikai kulcsnál előbb ( messzebről ) veszi észre az autó, ha a telefon közelít hozzá, szóval gondolom előbb is elkezdi a rendszer a dolgokat.
Ha én ülök be fizikai kulccsal, akkor az előbb említett módon nem beindítva, hanem a képernyőn a 3+1 profilból ( asszony(fő felhasználó), én, gyerek, +1 vendég ) kiválasztva 2 másodperc alatt betölt az enyém, és már állítja is az ülést/tükröket/zenét rám szabva. Én viszont nem használok carplayt, mert nem szeretem, így erre nem tudok mit mondani, hogy az a fizikai kulccsal használva mennyi idő alatt töltene be.
Azt viszont tudja az autó, hogy ha ketten szállunk be, és az asszony vezet ( telefon a kulcs ugyebár, de nálam is ott van a zsebemben a fizikai kulcs is ), akkor egyből rá áll, ha pedig én ülök be a vezetőülésbe, és az asszony az anyósülésbe a telefonjával, akkor már a profilválasztást dobja fel. -
szebe
addikt
Kocsi bekapcsolása után elég sokára találja meg a telefont. Van hogy utána még a carplayen is gondolkozik egy darabig.
Csereautó, szóval annyira nem fáj, csak érdekes. -
Kinder
senior tag
-
Kinder
senior tag
A klímakezelést nem említem, mert azt másnak is sikerült hasonlóra csinálnia. Meg igazából szubjektív is bizonyos szinten, szóval az hogy én nem vagyok híve annak, hogy 3D stilizált ábrán nyomkodjam hogy hova kérem a levegőt, nem jelent semmit.Iphone 16pro-val kb 3 ( három ) másodperc a Carplay & iX1 love
Profil 2 másodperc
A titok: beüléskor állíts profilt, és csak utána indítani az autót. -
-MarhaRépa-
tag
Ezt írtam rá tegnap, tartom is.
-
-MarhaRépa-
tag
A klímakezelést nem említem, mert azt másnak is sikerült hasonlóra csinálnia. Meg igazából szubjektív is bizonyos szinten, szóval az hogy én nem vagyok híve annak, hogy 3D stilizált ábrán nyomkodjam hogy hova kérem a levegőt, nem jelent semmit.Carplay problémák jelentős része user eszköz oldalon van. Érdemes megnézni másik készülékkel is.
-
-MarhaRépa-
tag
-
madgie
titán
Soha nem én hozom fel a BMW-t, hanem ti.
Valószínűleg ti imádjátok, nem én.Így vagy te a Teslával is, mi?
-
szebe
addikt
Mi a baj a Bömös szoftverével? Fullra használható. Tök átlátható. Lag más cégnél is van.
A klímakezelést nem említem, mert azt másnak is sikerült hasonlóra csinálnia. Meg igazából szubjektív is bizonyos szinten, szóval az hogy én nem vagyok híve annak, hogy 3D stilizált ábrán nyomkodjam hogy hova kérem a levegőt, nem jelent semmit. -
FIREBLADE78
addikt
Mi a baj a Bömös szoftverével? Fullra használható. Tök átlátható. Lag más cégnél is van.
-
-MarhaRépa-
tag
-
biker
nagyúr
Jaja, én vagyok a troll, nem pedig azok, akik állandóan kényszeresen a BMWt hozzák fel. Lásd 25778, 25787, 25788, 25789, és a folytatás.
Ez mind nettó trollkodás és kötekedés.
ja hogy mi kényszerítünk bele téged, hogy bmw imádatoddal eláraszd a topikot.
ne haragudj, megyek hamut szórni a fejemre
-
passatgt
aktív tag
Elektromos BMW-vel annyi tapasztalatom van, hogy iX-et próbáltam és mivel nagy lábam van, a gázpedált benyomva hozzáért a lábam a fékpedálhoz is, mert így keresztbe megy át a gázpedál felett. Szóval baromi zavaró és kényelmetlen volt.
-
-MarhaRépa-
tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Jaja, én vagyok a troll, nem pedig azok, akik állandóan kényszeresen a BMWt hozzák fel. Lásd 25778, 25787, 25788, 25789, és a folytatás.
Ezerszer kibeszéltük, nem akarsz megérteni vagy elfogadni közvetlen fogyasztói kritikákat, ezzel nem tudunk mit kezdeni.
-
-MarhaRépa-
tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Itthon vagyok betegszabin, ilyenkor unaloműzésből érzékenyebb vagyok a trollkodásra..
Amúgy ez annyira vicces, hogy a térkép rángatással jön, de a 30s boot idö felett meg nagyvonalúan átsiklunk..

És ha már szoftver: mikor anno szoftver ügyben elkezdték neki magyarázni, h az ösrégi Tesla milyen új funkciókat kap, azt is elintézte egy "nem is érdekel"-el, és azzal jött, hogy de sokat vesztett az újkori árából.
Erröl ennyit. Amiben a BMW jó az fontos funkció, amiben nem az lényegtelen, illegális, vagy nem igaz. Világbéke.
Ő nem trollkodik, szerintem halálosan komolyan gondolja ezeket. Sajnos.
Tényleg el kéne őt engedni, nem reagálni rá, mert jó látszik, hogy mindent mindenkinél jobban tud.
Tudjátok, ő a galamb a sakkjátszmában. -
-MarhaRépa-
tag
Jelentsd a moderátoroknak, ők segítenek.
-
-MarhaRépa-
tag
Itthon vagyok betegszabin, ilyenkor unaloműzésből érzékenyebb vagyok a trollkodásra..
Amúgy ez annyira vicces, hogy a térkép rángatással jön, de a 30s boot idö felett meg nagyvonalúan átsiklunk..

És ha már szoftver: mikor anno szoftver ügyben elkezdték neki magyarázni, h az ösrégi Tesla milyen új funkciókat kap, azt is elintézte egy "nem is érdekel"-el, és azzal jött, hogy de sokat vesztett az újkori árából.
Erröl ennyit. Amiben a BMW jó az fontos funkció, amiben nem az lényegtelen, illegális, vagy nem igaz. Világbéke.
"a 30s boot idö"
Igen. Persze. Szerintem is hagyjuk inkább.
-
Kroni1
veterán

-
szebe
addikt
Én le is zárom, nem akarok ismét belemenni mert értelmetlen.
Nem is értem amúgy minek álltok le vele állandóan. Folyamatosan szét van offolva a topic értelmetlen hülyeségekkel, csak mert valaki talált egy sokadik homokozót, ahonnan még nem lett megreptetve.
-
-MarhaRépa-
tag
Az autó szoftveréről van szó. Abba nem csak az infotainment térképmegjelenítése tartozik ám bele, az a teljes szoftver egy kis része.
-
brumi1024
veterán
Mármint az Apple? Milyen autót gyártanak?
Vagy már megint az okostelefon károsult generáció világnézete az etalon?
Mellesleg ez a szoftver leglényegtelenebb tulajdonsága.
Szoftverrol beszelunk, nem autorol. Mondjuk ok legalabb megirjak a sajat szoftveruket, es nem kelet-europai beszallitoknak adjak ki.
-
-MarhaRépa-
tag
Ezt mondjuk a vilag elso "trillion dollar company"-ja eleg sikeresen cafolta.
De, az NA5 teljesen fluid, tök mindegy hogy Drazsé vagy ki mit mond.
Az osszes tesztben latszik, hogy docog picit. De nyilvan mindenki mas jon szembe az autopalyan.
Mármint az Apple? Milyen autót gyártanak?
Vagy már megint az okostelefon károsult generáció világnézete az etalon?
-
-MarhaRépa-
tag
Hogyne lehetne.
Láttam már én is néhány tesztelőt aki ide-oda rángatja a térképet meg a menüt, aztán visít, hogy láttad, egy tizedmásodpercre megakadt!
Senki sem használ így egy fedélzeti rendszert. Ellenben útvonalat tervezne töltéssel, célzottan szűrve a szolgáltatókat, vagy látni akarja a fogyasztást, esetleg nem 27 fokra akarja állítani a fűtést az autóban ahhoz, hogy 22 fok legyen, és örül neki ha nem pingpongozik az autó a sávban, vagy deaktiválódik a tempomat minden sávváltásnál határozott bimbammolás és motorfékezés kíséretében, teljesen használhatatlanná téve a funkciót. Esetleg működő Android Auto vagy Apple Carplay sem árt, személyre szabás, normális kijelző, HUD, működő parkolóradar, működő automatikus beparkolás, ilyesmi. -
brumi1024
veterán
Melyik X1, melyik X2.
De, az NA5 teljesen fluid, tök mindegy hogy Drazsé vagy ki mit mond. Mellesleg ez a szoftver leglényegtelenebb tulajdonsága.
Ezt mondjuk a vilag elso "trillion dollar company"-ja eleg sikeresen cafolta.
De, az NA5 teljesen fluid, tök mindegy hogy Drazsé vagy ki mit mond.
Az osszes tesztben latszik, hogy docog picit. De nyilvan mindenki mas jon szembe az autopalyan.
-
Kroni1
veterán
Melyik X1, melyik X2.
De, az NA5 teljesen fluid, tök mindegy hogy Drazsé vagy ki mit mond. Mellesleg ez a szoftver leglényegtelenebb tulajdonsága.
De ugye nekem lehet az a saját véleményem, hogy nem az?
Se nem fluid se nem lényegtelen.
Én le is zárom, nem akarok ismét belemenni mert értelmetlen.
-
-MarhaRépa-
tag
Melyik X1, melyik X2.
-
Kroni1
veterán
Milyen BMWt vezettél?
X1 X2 de ahogy látom az NK iX3 se épp egy Tesla szintű fluid rendszer jelenleg.
Bár biztos jön rá frissités Drasi szerint, pedig pont a kínaira szokás ugye azt mondani, hogy félkész szofverrel adják ki őket..
-
-MarhaRépa-
tag
-
Kroni1
veterán
Értem. Tehát a szoftverből egy töredékét próbáltad ki, azt is futólag.
Nem. Nem csak futólag, és azt próbáltam ki amit használok, és ami tudom, hogy pl. az általam (szintén nem csak futólag) vezetett BMW-ben szar volt.
-
-MarhaRépa-
tag
nem lehet, hogy a cikkben is emlitett atszervezésröl van szo?
Hogy a VW pontosan hogyan tudja végrehajtani az ilyen mértékű létszámleépítéseket, továbbra sem világos. A VW-nél jelenleg 2030 végéig, az Audinál pedig akár 2033 végéig is biztosított a munkahelyek biztonsága.
Az értesülés szerint a wolfsburgi autógyártót teljesen átszervezik. Mind a Volkswagen alapmárkát, mind az alkatrészgyártó leányvállalatot leválasztják a csoportról, és külön vállalatokhoz sorolják át.
Na meg ezt is irja:
A tervek a hannoveri, zwickau-i és emdeni VW-gyárakat, valamint a neckarsulmi Audi-gyárat érintik. A termelés akkor állna le, amikor a jelenleg ezekben az üzemekben gyártott modelleket kivezetik a piacról.
Nem tudom, melyik modellek készÜlnek itt, igy akar évekig tarthat ez a folyamat.
Olvastam.
-
-MarhaRépa-
tag
Igen, a térkép jobbnak tűnt, ilyen laggolásokat legalább is amiről Draskovics beszél nem tapasztaltam.
A hőfok tartás kérdést nem tudom értelmezni, nálam ezt eddig minden autó tartotta, max ha egy teljesen más hőfokú napon nem volt jó úgy akkor állitottam rajta, nem a világ vége.
A sávtartót meg nem tudom, magyarországon legtöbbször vagy nincs rendes sáv vagy a két fehér közt a sárgát követve kell haladni, (pl. M0, M1, terelések mindenhol) ezért nem is érdekel, hogy milyen, én szoktam tartani a sávot.
Értem. Tehát a szoftverből egy töredékét próbáltad ki, azt is futólag.
-
CharlieDrop
veterán
-
Kroni1
veterán
Ez a Zeekr se rossz, nekem is jobban tetszenek mint a német autók mostanában, de a német prémiumok minősége, főleg a műszaki minősége, messze felette van még mindig ezeknek.
Nekem mindig olyan érzésem van a kínai autókkal, hogy becsomagolják egy csodás külsőbe (szép külső design, felső kategóriát idéző belső terek az olcsóbb autókban is), és mindenféle csodás ígéret, de ami a csomagolás alatt van, az igencsak messze van még mindig a nyugati prémium szegmens képességeitől.Viszont van ilyene a KIA-nak is, ez már egész elfogadható kinézetre is.
Most látom, ez nem is EV, hanem ICE, szóval semmi..
-
Kroni1
veterán
"reszponzívabb, gyorsabb"
Mármint az infotainment rendszer? Próbáltál mondjuk vele útvonalat tervezni, megnézted hogy hogyan tartja a beállított hőfokot, hogyan működik a sávtartó, ilyenek?
Igen, a térkép jobbnak tűnt, ilyen laggolásokat legalább is amiről Draskovics beszél nem tapasztaltam.
A hőfok tartás kérdést nem tudom értelmezni, nálam ezt eddig minden autó tartotta, max ha egy teljesen más hőfokú napon nem volt jó úgy akkor állitottam rajta, nem a világ vége.
A sávtartót meg nem tudom, magyarországon legtöbbször vagy nincs rendes sáv vagy a két fehér közt a sárgát követve kell haladni, (pl. M0, M1, terelések mindenhol) ezért nem is érdekel, hogy milyen, én szoktam tartani a sávot.
-
biga
őstag
4 német gyár bezárása teljesen irracionális terv, kizárt hogy bárki ezt komolyan gondolja.
nem lehet, hogy a cikkben is emlitett atszervezésröl van szo?
Hogy a VW pontosan hogyan tudja végrehajtani az ilyen mértékű létszámleépítéseket, továbbra sem világos. A VW-nél jelenleg 2030 végéig, az Audinál pedig akár 2033 végéig is biztosított a munkahelyek biztonsága.
Az értesülés szerint a wolfsburgi autógyártót teljesen átszervezik. Mind a Volkswagen alapmárkát, mind az alkatrészgyártó leányvállalatot leválasztják a csoportról, és külön vállalatokhoz sorolják át.
Na meg ezt is irja:
A tervek a hannoveri, zwickau-i és emdeni VW-gyárakat, valamint a neckarsulmi Audi-gyárat érintik. A termelés akkor állna le, amikor a jelenleg ezekben az üzemekben gyártott modelleket kivezetik a piacról.
Nem tudom, melyik modellek készÜlnek itt, igy akar évekig tarthat ez a folyamat.
-
-MarhaRépa-
tag
-
CharlieDrop
veterán
-
biga
őstag
Az ügyvezetés bedobott egy horrorszcenáriót, hogy majd egy sokkal enyhébb megállapodásnak is örüljenek a népek....
Gondolod? Ugy legyen...
-
-MarhaRépa-
tag
-
-MarhaRépa-
tag
"a két skála közt van 100 fokozat"
Egyetértek, nem lehet mindent így 1 bites módon leegyszerűsiteni. A Polestar és a Volvo is kinai amugy, vagy azokat nem tekintjük annak?
Egyébként mi most kaptunk reklámozási céllal egy ilyen kínai csodát a hazai importőrtől, pontosan már nem is tudom melyiket, egy fapadosabb felszereltségű, de böhöm nagy kocsit.
A vezetőség teljesen el volt ájulva a beltérben az anyagminőségtől, azt mondták ilyet csak a német prémiumokban lehetett látni eddig. Mondjuk ezzel én nem értek egyet, láttam már jóval ízlésesebbet, nem voltam elájulva tőle, sem dizájn sem anyaghasználat terén, de azért tényleg nem rossz.
Viszont, amit itt néhányan kész tényként kijelentenek, hogy az összes kinai autó szoftvere szar, azt én pont megcáfolnám. Kövezzetek meg, de szerintem ez egyértelműbb, reszponzívabb, gyorsabb mint azoké a pár éves BMW, Hyundai és KIA autóké amikkel mentem az utóbbi pár évben, és össze tudtam hasonlítani. Közel van nálam a Tesla szintjéhez, talán a kijelző/tablet fényereje és kontrasztaránya egy kicsit gyengusz, (lehet nem is AMOLED) ez jobb volt az általam próbált Tesla, BMW, Audi autókban.Nyilván majd az idő és a frissitések eldöntik mennyire lesz jó és stabil hosszabb távon. De amúgy pont az egyik Leapmotor tulaj fórumtársunk írta nemrég, hogy az övé milyen hasznos fejlesztéseket kap folyamatosan, ugyanitt egy BMW-s fórumtársunk pedig pont nemrég panaszkodott, hogy a frissitések után milyen trükközések kellettek, hogy tovább működjön a szoftver úgy ahogy előtte. Szóval szerintem azért nem minden fekete-fehér.
"reszponzívabb, gyorsabb"
Mármint az infotainment rendszer? Próbáltál mondjuk vele útvonalat tervezni, megnézted hogy hogyan tartja a beállított hőfokot, hogyan működik a sávtartó, ilyenek?
-
Kroni1
veterán
3270x hallottuk, erre reflektáltam, hogy mindennapi bmw imádatunk megvolt
De annak nem az az ellentéte hogy "akkor a bmw-t csak fikázni lehet" csak már unalamas, hogy minden tesla szar, minden kínai EV szar, mindenkor csak a BMW az bármit csinál korszakalkotó, felemelő, előremutató, és szabványt mutat mindenkinek.a két skála közt van 100 fokozat, amit képtelen vagy alkalmazni, ez a véleményem
"a két skála közt van 100 fokozat"
Egyetértek, nem lehet mindent így 1 bites módon leegyszerűsiteni. A Polestar és a Volvo is kinai amugy, vagy azokat nem tekintjük annak?
Egyébként mi most kaptunk reklámozási céllal egy ilyen kínai csodát a hazai importőrtől, pontosan már nem is tudom melyiket, egy fapadosabb felszereltségű, de böhöm nagy kocsit.
A vezetőség teljesen el volt ájulva a beltérben az anyagminőségtől, azt mondták ilyet csak a német prémiumokban lehetett látni eddig. Mondjuk ezzel én nem értek egyet, láttam már jóval ízlésesebbet, nem voltam elájulva tőle, sem dizájn sem anyaghasználat terén, de azért tényleg nem rossz.
Viszont, amit itt néhányan kész tényként kijelentenek, hogy az összes kinai autó szoftvere szar, azt én pont megcáfolnám. Kövezzetek meg, de szerintem ez egyértelműbb, reszponzívabb, gyorsabb mint azoké a pár éves BMW, Hyundai és KIA autóké amikkel mentem az utóbbi pár évben, és össze tudtam hasonlítani. Közel van nálam a Tesla szintjéhez, talán a kijelző/tablet fényereje és kontrasztaránya egy kicsit gyengusz, (lehet nem is AMOLED) ez jobb volt az általam próbált Tesla, BMW, Audi autókban.Nyilván majd az idő és a frissitések eldöntik mennyire lesz jó és stabil hosszabb távon. De amúgy pont az egyik Leapmotor tulaj fórumtársunk írta nemrég, hogy az övé milyen hasznos fejlesztéseket kap folyamatosan, ugyanitt egy BMW-s fórumtársunk pedig pont nemrég panaszkodott, hogy a frissitések után milyen trükközések kellettek, hogy tovább működjön a szoftver úgy ahogy előtte. Szóval szerintem azért nem minden fekete-fehér.
-
Ezekiell
veterán
-
biker
nagyúr
Üdv!
Az alábbi séma szerint van kiépítve a hálózat nálam. Töltőt építenék ki a vill anyóra után leágazva.
Hova és milyen terhelésmegosztó/okosmérő kellene, működne, hogy a napelemes termelést a kocsiba vezessem, hálózatból minél kevesebbet fogyasszak?
Egyelőre szaldós vagyok, de most meg csinálnám, most húzom be a védőcsőbe amit kell.
3x32A-re bővítés is opció, de a majdani bruttó elszámolás miatt csinálnám meg az okosmérést alapvetően.
Köszönöm a tippeket!
üdv, az advesz óránál tudod csak mérni, de viszwatt védelem esetén korlátos lesz a napelemes termelés használata
Sajnos ez a spórolós hátulról visszatáplálós kialakítás hibája, nincs egy közös csomópont a hálózat és a napelemes táplálás részén.
de a 7kWp napelem már másik korlát, csak napelemes töltéshez sovány, kiegészítésre jó, szaldó esetén boldogan használhatod majd. -
emvy
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
gerii
addikt
Üdv!
Az alábbi séma szerint van kiépítve a hálózat nálam. Töltőt építenék ki a vill anyóra után leágazva.
Hova és milyen terhelésmegosztó/okosmérő kellene, működne, hogy a napelemes termelést a kocsiba vezessem, hálózatból minél kevesebbet fogyasszak?
Egyelőre szaldós vagyok, de most meg csinálnám, most húzom be a védőcsőbe amit kell.
3x32A-re bővítés is opció, de a majdani bruttó elszámolás miatt csinálnám meg az okosmérést alapvetően.
Köszönöm a tippeket!
-
Kinder
senior tag
-
FIREBLADE78
addikt
Nk vonal tényleg okádék kívül belül. Panoráma vetítő meg ultra gagyi. Üdv egy bmw tulaj.
-
-MarhaRépa-
tag
-
-MarhaRépa-
tag
gondolom nem tudnak a híres német csúcstechnikában 178fokos betekintésű panelt gyártani, ezért a sofőr felé kell fordítani, és így legalább az utast nem zavarod össze a sok megjelenő információval
Minden más autóban mindkét oldalról látható a középen elhelyezett, egyenes kijelző, ami elmaradott
Ez hülyeség.
-
-MarhaRépa-
tag
-
biker
nagyúr
gondolom nem tudnak a híres német csúcstechnikában 178fokos betekintésű panelt gyártani, ezért a sofőr felé kell fordítani, és így legalább az utast nem zavarod össze a sok megjelenő információval
Minden más autóban mindkét oldalról látható a középen elhelyezett, egyenes kijelző, ami elmaradott
lehallgat a Meta... tudja miről beszélgetünk, és feldobta ezt a szettet a marketplace-en.
Nem tudom megvegyem-e, 18.000Ft a szett
-
st81
tag
Az elektromosnál az SUV formát részben megértem. Pár hónapja próbáltam a Byd seal-t és sealion-t és feltűnt, hogy a sedan-ban, beállítva a kényelmes ülésmagasságot marha magas a padlószint. Konkrétan úgy éreztem magam mint az első mo-i Swift-ben, hogy a padlón ülök, nyújtott lábbal. Pedig a 176 centimmel nem vagyok égimeszelő. A sealion-ban viszont rendben volt az ülésmagasság, hátul is. Valószínűleg a nagyobb belmagasság ilyenkor előnyt jelent.
-
passatgt
aktív tag
amúgy az a bmw panoráma kijelző nem a xiaomi su7-ben volt először gyártásban?

-
biker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
25900 - 25801
26210 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT