- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Sebaj , majd ha reklámként irtok róla cikket akkor már tetszeni fog
-
Lacccca87
őstag
Én azt nem értem ha már a designól beszélnke, vagyis azt említik plusznak, akkor miért 1 db csoffadt kis képet közölne a tvről?
[ Szerkesztve ]
-
Ha már egy kiállításra sikerült szart vinni, akkor a tömeg gyártás még rosszabb lesz, ebben a hatalmas piacon nem lehet megmaradni gyenge termékkel.
duree54
-
bteebi
addikt
Nem feltétlenül ennyire egyszerű, bár alapvetően így logikus. Az esetleges hibás példány egy kiállításra - tartalék nélkül - persze hatalmas fail, de akár még a kiküldött munkatársak inkompetenciája is bekavarhat (szintén hatalmas fail lenne), esetleg még a rossz fények / beállítások (ez utóbbi a 2.-ra visszavezethető, vagy esetleg az is lehet, hogy esetleg valaki elnyomkodta, ami szintén fail lenne).
Így vagy úgy, várjuk ki a végét.
Persze nem könnyű egy új területen elindulni, de ha a kezdés nem is feltétlenül lesz ideális, attól még a folytatás lehet nagyjából az.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
vagy esetleg az is lehet, hogy esetleg valaki elnyomkodta, ami szintén fail lenne).
Nyilván a ONE+ is tanult az esetből, a jövő évi MWC-re ők is visznek egy látogatónak álcázott munkatársat, aki elnyomkodja a konkurencia TV-inek a beállítását
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
pusszycat
nagyúr
Ha kamerakép volt rákapcsolva élőben akkor persze lehet ilyen.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
bteebi
addikt
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Nem ezt próbáltam sugallni. De akár hagyják (nem tudom, hogy hagyják-e, logikusabb lenne a nem), akár nem, némi szerencsével egy droidos appal is át tudod állítani a TV beállításait, akár "poénból" is, vagy csak mert béna vagy. Aztán ha ez csak a nap vége felé derül ki, az pech. Az pedig, hogy meg-megdöccent a demo... menj be a médiásba, ott is fogsz olyat látni kb. bármilyen TV-n, ha odafigyelsz. (Saját, gyártói demóval is.)
Én egyszer kíváncsiságból bekapcsoltam egy kórház aulájában egy kb. 3-4 méter magasságban elhelyezett LG TV-t az LG G4-emmel, infrával. Működött. Mondjuk utána gyorsan ki is kapcsoltam.
-
bteebi
addikt
Na igen, IR-rel még ment kb. minden. Emiatt egy régebbi, infrás okostelefonnal kb. minden TV-t lehetne piszkálni. A régieket legalább az infrával (bár mintha gyártó-specifikus lenne a frekvenciájuk vagy a "kódolásuk"), az újakat pedig valószínűleg infrával meg a gyári alkalmazásaikkal is.
Vagy esetleg még hangvezérléssel is.
Mondjuk úgy, hogy "Oneplus, set brightness to maximum. Oneplus, set contrast to minimum.", esetleg még "Oneplus, offset white/colour balance by ..." és már kész is az ideális demó beállítás.
-
Ccjsucnksksm
csendes tag
-
Ccjsucnksksm
csendes tag
Még ha most valóban sz.ar is a szoftver, és gyengécske lenne a szín...stb késöbbi szoftverfrissítéssel orvosolható. Nem egy telefon volt már így, hogy kijött egy bugos jóvanazúgymerkészkelllenni szoftverrel, aztán dobálák rá a frisstéskeket akár fél évig is, hogy gatyába rázzák. Ha a használt technológiák minőségiek, hamarabb lesz jó tv egy sz.r szoftveresból, mint egy átlagos/alatti alkatrészekből öszerakott de jó szoftverrel.
Tóth Attila 30 634 74 65 tpontattila@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
ph Viszont tény, hogy a kínai cég televíziója igencsak figyelemreméltó dizájnt kapott.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest