Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz fiATHaLON #7927 üzenetére

    Ajánlom figyelmedbe ISMÉT az 1.hsz-t (kép és video galéria), ill. az Oblivionról írt cikkemet (honlapom v. logout közvetlen kép-összehasonlítással), különös tekintettel a fű és a fák megjelenítési beállításaira, tekintettel a távolságukra és a számukra, valamint az uGrids opciókat. Az általad linkelt képről üvölt, hogy nincs jól beállítva a játék.
    Az meg tény, hogy a 8800-as nV-kkal szarul jelenik meg a program (pl. némelyiknél nem műxik egyszerre a HDR, az AA, és az AF), nem kevesen váltottak pont ezért ATI-ra.
    Quaddal és i7-tel hiába vársz bármit (azonos órajelen kb. 20%-kal gyorsabb az i7), mert még ha a thread opciókat mind engedélyezed, akkor is max. 30%-ban fogja használni a 2. magot, a többit meg semennyire (azaz még ennyire sem ismered a játékot), ergo egy jól tuningolható, a quadnál azonos órajelen kb. 10%-kal gyorsabb E8x00 kell alá (ezt is írtam már többször is), meg egy HD4870-nél v. 8800GTX-nél is brutálisabb VGA kártya. Sajna ráadásul amikor próbáltam anno HD3870-nel, a CF csak rontott az egészen.

    Van egy mod-varázslat, amellyel tudsz időjárást változtatni. Vámpír nem voltam, de lehet, hogy van valami védővarázsuk is napfény ellen, nem? Olyan modot ne tegyél föl, amely baromságokat rak a játékba (pl. nappali vámpírokat).

    icons: Ha mindig rohansz, nem találnak meg. Egyáltalán ők hívnak meg? Mert nálam keresni kellett a fazont IC kikötőjében; talán vmelyik koldus mondta meg? Nem emléxem, már rég volt.
    Ha már vámpír vagy, használd ki, és építsd ki szépen az örökségedet, szerezz szolgákat, és lesz mindig friss vér raktáron, Aztán később gyógyulj meg, így nem fog bezavarni a jó küldikbe. Tolvajt és orgyilkost is célszerű előbb végigvinni.

    HaaS: Sajnos csak városkapu-nyitvahagyó mod van, és az nálam elég érdekes hibákat produkált.
    Sőt, Ko9 egyik kiegészítője totál vámpíros (lásd feljebb).

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák