Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    válasz fiATHaLON #7932 üzenetére

    Áhá! Szóval itt is lehet vempájör az ember! (Egyébként ezt már tegnap óta tudom, beleolvastam a manuálomba, te vazegh... ez tele van spojlerrel... abba is hagytam gyorsan.)
    Boltokba meg úgy mész, hogy letöltesz egy modot, ami minden hétvégén sz@r időt produkál, és így nem süt a tarkódra a nap, nem fáj. Simán be tudsz menni a boltba, hétvégi nagybevásárolsz, aztán lelépsz... csak ne mosolyogj, mert egyből észreveszik a fehér agyaraidat, és akkor nem fogadják el a pénzt tőled... azt meg nem akarhatod, mert rendes vámpír leszel, gondolom:D. Na meg nem lesz mit visszalopnod ehehheh...

    A válaszom a modos kérdésre: ügön. Csak az Oscuro 1.33 van fent, meg előtte az ofisöl v1.2.0416 júkéj. Az OOO-ból meg komplít. Kezd zavarni a hunglish, szóval áttérek... szóval OOO-ból is csak a fő mod van bekapcsolva. Nekem elég, hogy játszható, így is rahedli mod van ebben az egy csokorban is, ahogy elnéztem.
    Kíváncsi vagyok meddig húzza az alapjáték sztorija, aztán GypsFulvus2 ajánlotta Simyaz modjait próbálnám meg: Legacy, Ruined Tail's Tale, miegymás. Ha nem megy együtt az OOO-val, akkor ugye kiesett az egész dolog, de ez maradjon meglepetés.

    Én összvissz 10 órát játszottam eddig az Oblivionnal, szóval nem tudom, mit csinálnak az ellenfél vámpírok a napon... bár láttam már egy nappal furcsán üres falut... szerintem elbújnak, nyomnak egy "T" -t, pihennek. Ami a harcot illeti, én tuti nyitva hagynám a vámpírbarlang ajtaját és tükröket állítanék, hogy besüssön a nap... ez első tapasztalataim szerint nem fog menni... :)! Csinálni kéne egy modot!

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák