Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #1833 üzenetére

    Örülök, hogy visszatértél, és kösz a segítséget, no meg a tippeket.
    Sigil kövem nincs, csak egy rakás weykund, pár warlak, egy Azura, meg egy jó pár magas lélekszintű lélekkő. Ezek szerint majdnem le kell gyaknom, akkor lélekcsapdázni, és gyorsan végezni vele, ha jól értelmezem. Már megint nem jutottam el a megfelelő részig a leírás-olvasásban (pedig van egy pdf-em), csak azt mindig megunom, olyan hosszú; inkább játszanék. Elolvasom ezt a Sigil-es dolgot, csak amíg van szabad küldi, nem nagyon akarok kapukon átmászkálni, bezárogatni őket.
    A pusztítás skill-em csak nem növekszik, hiába tűzlabdáztam le egy tucatnyi trollt a nanosuit keresése közben. Szerencsére találtam wraith-idéző formulát, és pont azt kell idéznem a továbbképzésért annak a faszinak az erdőben, szóval majd megyek oda, de az is idézésben képez. Pusztítás oktató kéne, de a leyyawini, akinek az a mániája, hogy csak akkor tanít, ha bezártam x oblivion kaput (x értékét persze nem árulja el), az biztosan nem azt fog oktatni.
    Azt hittem, számít valamit a páncél erőssége. Egyébként még csak most küzdöttem át magam a 19. szintre.
    Gondolom, alkímiát sokat nem kell fejlesztenem, ha Frostscrag Spire-ben ott az alkímia-erősítéses asztalka. Vagy azért érdemes? Pár italt készítettem, de mindössze 1 volt hasznos, de az nagyon, valami +29 és 49% javítást csinált (kár, hogy nem jegyeztem meg az összetevőit :W ), a többi mindig valami rosszat is okozott a jó mellett, vagy tök gyenge volt.
    Fogyassz sok gyógyító italt! :)

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák