Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz katt777 #1564 üzenetére

    Hát remélem nem bántalak meg vele, de sztem csak az újdonság és az elfogultság keltette illúzió miatt láthattál akkora difit az előző X1950-esedhez képest. Sem az elmélet nem ad rá okot hogy akkora difi legyen hogy pár pillantástól ez így látszódjon, sem a gyakorlati visszajelzésektől nem hallottam hogy lenne ekkora difi. Valami talán lehet, elvégre mégiscsak újabb vga generáció.
    Ez az ATI/NV képe a szebb, meg iszonyat szubjektív alapon megy itt. És én azt tudom neked mondani hogy mindig csak lesd meg hogy milyen konfigjuk van azoknak akik az efféle véleményeket híresztelik.... nem lepődnék meg ha sorra, ati kártyát találnál az alanyoknál...:DDD

    Komoly/félkomoly hardver oldalak SOHA, nem jelentettek ki ilyen általános véleményt, hogy ATI/NV nek szebb lenne a képe. Legfeljebb egyes játékoknál, jegyezhették meg valmi olyan módon: "hogy talán szebbnek tűni xx vga-gyártónak a megjelenítése" "vagy nekünk itt jobban tetszik". De az efféle tendenciák is ritkák, és egyáltalán nem emelik ki az ATI-t.

    Bár azt hangsúlyoznom kell, hogy régebben (Rad8500) valóban volt erre (akkor is ritka) hajlamosság, és abban az időben én is hajlottam hinni benne. Ma már abban is kételkedem.
    És visszaemlékezve, azok is főleg csak an NV-részéről driver bugok voltak, meg szándékos driver "optimalizációk". PL némelyest késöbb az FX széria DX9-es gyengélkedésiből adódóan lehet a driverek változtattak némelyest a megjelenítésen egyes helyzetekben... talán... De ez már mind a múlté.

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák