Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #1464 üzenetére

    VAlamelyik rohadt Vampire (azokra vadásztam) megfertőzhetett, mert totál inflús vagyok, most a Coldrex varázsitallal próbálkozom, kevés sikerrel. Ha hülyeséget írok, alig élek és látok. :R
    Na most már tényleg lementem azokat a karakterlapokat, és fölteszem, hogy kielemezhesd, ha volnál oly' szíves.
    Lehet, bebénáztam a linux telepítőt, nem tagadom (asszem SUSE volt, meg aztán más se ;] ). Pedig nem vagyok hülye a gépekhez. Win tényleg lapozófájlt használ, első dolgom kikapcsolni. Érje csak el azt a memóriát direktbe, (ill. lapozgasson a RAM-ban), van ott neki 4 GB. Meg is teszi, gond nélkül, 2-vel is ment még a Vista is. A feltelepített Linux aztán hótt lassú volt. Viszont, ha ATI driver nem támogatja a Linuxot, nem sokra mennék egy magyar nyelvű, részletesen testreszabható, windows programokat (belassulás nélkül) is futtatni képes Linux-szal, nem? Vagy egyáltalán olyan?
    Hiba v. nem hiba AGP-s konfigot fejleszteni, egy dolog, az anyagi lehetőségek meg egy másik. Egyébiránt 2 srác konkrétan most fejlesztett nv6200-ra és ATI9200-ra, szóval nagyot nem buknak a bolton, és tudnak játszani NFS Carbonnal. A használtpiac errefelé nagy 0 (illetve tolvaj bagázs a legtöbb bolt), szóval esélyesebb jó gépet venni, és hagyni elavulni.
    Nekem egy rakat lemondással járt (ill. várakozással, hogy legalább részben kifizessék bizonyos járandóságaimat - lásd itt), hogy meglegyen az X2-es, az előző P4 konfigom 3,5, az azelőtti P3 2,5 évig húzta. Tény, hogy előbbi elértéktelenedett (elajándékoztam egy havernak, aki túl igényes ahhoz, hogy bármely mai játék megfeleljen neki, így szépen elvan ME-vel és a fasza régi progikkal, IG1-2, Klingon Academy, X-Wing vs. TIE és hasonlovak), utóbbit még beszámították viszonylag jó áron, viszont fejlesztgetni sem kellett őket menet közben. Ahogy VGA csere után ezt sem nagyon, legföljebb +1 3870 kerül bele. Szóval kinéz a min. 2 év.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák