Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #1456 üzenetére

    Ugyanazon a szinten (visszatöltés a lebénult 9-ek miatt) mentem Skingrad-ba, ugyanúgy. Én ezt láttam. Fent van a végső hivatalos patch, ennek lehet köze hozzá? Végül is mindegy, most nem fogom megint visszatölteni, hogy gyengébb szinten mennyit ad.
    Wikipedia-ra mindenki azt tesz fel, amit akar. :D Ha nem változtatod a nehézség-csúszkát, valóban csak a sebzés/sérülés mértéke látszik változni, szóval az idézet még igaz is lehet bizonyos körülmények között. :R

    Ahogy megpurcant a Wraith, odamentem, de csak ektoplazmát találtam, a nyilaim a környéken sem voltak. Talán a mellélőtt pár darab volt meg. Én nem találkoztam + nyílvesszős hibával, csak akkor volt több, ha íjász volt az istenadta.

    Spell-t még nem csináltam, eszközjavítást sem, mert alacsony a skill-em, és gyengék a lélekköveim. Jut eszembe, a zárnyitás skill-em 92. Ha eléri a 100-at, nem fejlődik tovább? Így is csak azon a szinten vagyok, hogy hiba esetén csak 3 esik le.

    Destruction skill-em mintha major lenne, akárcsak a misztika, de most elbizonytalanítottál. Breton csatamágus? :F

    Felfedeztem a különbséget: a GF8800-as képen a páfrány levele belelóg az alakba, elvágólag. :D Sötét erdőben amúgy nem látok sok különbséget. ettől még lehet, hogy valakinek az élénkebb, másnak meg a valósághűbb színek tetszenek, persze van, amikor az élénk az élethűbb, szóval ez személyes preferencia.

    Az mondjuk tök érdekes (?), hogy komolyabb online újságok mindig le tudják tesztelni a CF-et (meg is írják, ha 1-2 game nem támogatja), magyarországon meg ez valahogy senkinek nem megy (és ált. Inteles lapban nyomják, nem AMD-sben). Odakint valahogy rosszabb eredményeket ér el az SLI, mint a CF (ez persze játékonként és driverenként változik), a képalkotási módjaikon meg nem érdemes vitatkozni, ezek közismertek. Mellesleg valahogy mindig az nV driverek hiányoságaira hallok panaszokat (előfordul /sze az ATI-nál is), most is sokan béta drivereket használnak, mert különben nem tudnának játszani.

    Itt egy 3XSLI teszt. Csak 2 játékban volt haszna az SLI-nek.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák