Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz katt777 #1438 üzenetére

    Jah, és a nyilak eltűnése csak akkor van ha targetben van a nyilacska. Ergo ha megpattan valahol és leesik a földre(anélkül hogy beleállt volna valamibe), vagy lerakod, akkor az tudtommal ugyanúgy nem tűnik el mint a fegyverek. Csak ha beleáll egy kreatúrába vagy falba akkor van idő/limit mennyiség limit. De most hogy belegondolok ezt lehet állítani a .ini-ben.(najo még reggel van szal ezt csak 70%-ra vegyétek biztosra.) Sztem a performance miatt lehet ez. Jah és mellesleg nekem még az is rémlik hogy egyes kreatúrákban látszólag sokkal több nyílvessző marad (kb40-50) mint másokban, és abból olyan 15-20at vissza is tudsz szedni. Ilyenek a minotaurok meg ogrek asszem. Ezt megint ne vegyétek 100ra, de nekem ilyen emlékeim vannak.
    A destruction skilled meg vlszeg azért fejlődik lassan mert lehet nem speciben vannak és nem majorban. Ugyanis ezek jelentősen változtatják azok fejlődési sebességét. Érdemes sztem minden szinten trainerhez járni egyébként.
    Spellekről meg annyit hogy elég bő ellátás van belőlük a vásárolható spellek közül. De ha már bent vagy az arcana uniban akkor meg tudásodtól függően korlátlan csinálhatsz spelleket.
    Ja és igen, dobolan kb jól mondja a shock a legideálisabb spell. Ez némelyest gyorsabb a többinél, kicsit drágább mannailag(azonos dmg), de ritka rá a resist. Szal elég jó sztem. Bár a Frostnak is megvannak az előnyei, mert az a legolcsóbb(manailag) és az minél erősebb annál nagyobb átmérőben repül az ellen felé, ergo nehezebb kitérni előle.

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák