- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Teljesen irreleváns. Akinek olyan nagy sebesség kell, az már valószínűleg olyan eszközt használ, amiben van megfelelő USB3 periféria. Az FTDI USB termékek alapvetően kis sebességű UART, I2C stb. megvalósítására valók USB perifériával nem rendelkezdő mikrokontrolleres cuccokhoz, vagy egyéb IC-k csatolására.
-
ROBOTER
addikt
Nem figyeltem az utóbbi években a céget. 8..10 éve vettem és építettem be FTDI USB modult és chipet, de azok USB 2.0 Full Speedesek voltak (12 Mbps), High Speed sem volt közöttük, de nekem CNC-hez elég volt. Követték ők a későbbi szabványokat, USB 3-at?
-
Lacccca87
addikt
Azért ez egy olyan kapuk nyit ki amin nem biztos hogy be akarnak menni a döntéshozók. Egyfelől csökkenti a bizalmat a befektetők részéről, másik oldalról meg szerintem nem multinak vannak cégei/leányai Kínában amit így szintén eladásra kényszeríthetnek.
Érthető az intézkedés, de amíg a gyártások ki vannak szervezve távolkeletre addig ez nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest