Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Teljesen irreleváns. Akinek olyan nagy sebesség kell, az már valószínűleg olyan eszközt használ, amiben van megfelelő USB3 periféria. Az FTDI USB termékek alapvetően kis sebességű UART, I2C stb. megvalósítására valók USB perifériával nem rendelkezdő mikrokontrolleres cuccokhoz, vagy egyéb IC-k csatolására.
-
ROBOTER
addikt
Nem figyeltem az utóbbi években a céget. 8..10 éve vettem és építettem be FTDI USB modult és chipet, de azok USB 2.0 Full Speedesek voltak (12 Mbps), High Speed sem volt közöttük, de nekem CNC-hez elég volt. Követték ők a későbbi szabványokat, USB 3-at?
-
Lacccca87
addikt
Azért ez egy olyan kapuk nyit ki amin nem biztos hogy be akarnak menni a döntéshozók. Egyfelől csökkenti a bizalmat a befektetők részéről, másik oldalról meg szerintem nem multinak vannak cégei/leányai Kínában amit így szintén eladásra kényszeríthetnek.
Érthető az intézkedés, de amíg a gyártások ki vannak szervezve távolkeletre addig ez nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Horgász topik
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest