Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Teljesen irreleváns. Akinek olyan nagy sebesség kell, az már valószínűleg olyan eszközt használ, amiben van megfelelő USB3 periféria. Az FTDI USB termékek alapvetően kis sebességű UART, I2C stb. megvalósítására valók USB perifériával nem rendelkezdő mikrokontrolleres cuccokhoz, vagy egyéb IC-k csatolására.
-
ROBOTER
addikt
Nem figyeltem az utóbbi években a céget. 8..10 éve vettem és építettem be FTDI USB modult és chipet, de azok USB 2.0 Full Speedesek voltak (12 Mbps), High Speed sem volt közöttük, de nekem CNC-hez elég volt. Követték ők a későbbi szabványokat, USB 3-at?
-
Lacccca87
addikt
Azért ez egy olyan kapuk nyit ki amin nem biztos hogy be akarnak menni a döntéshozók. Egyfelől csökkenti a bizalmat a befektetők részéről, másik oldalról meg szerintem nem multinak vannak cégei/leányai Kínában amit így szintén eladásra kényszeríthetnek.
Érthető az intézkedés, de amíg a gyártások ki vannak szervezve távolkeletre addig ez nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő