Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Teljesen irreleváns. Akinek olyan nagy sebesség kell, az már valószínűleg olyan eszközt használ, amiben van megfelelő USB3 periféria. Az FTDI USB termékek alapvetően kis sebességű UART, I2C stb. megvalósítására valók USB perifériával nem rendelkezdő mikrokontrolleres cuccokhoz, vagy egyéb IC-k csatolására.
-
ROBOTER
addikt
Nem figyeltem az utóbbi években a céget. 8..10 éve vettem és építettem be FTDI USB modult és chipet, de azok USB 2.0 Full Speedesek voltak (12 Mbps), High Speed sem volt közöttük, de nekem CNC-hez elég volt. Követték ők a későbbi szabványokat, USB 3-at?
-
Lacccca87
addikt
Azért ez egy olyan kapuk nyit ki amin nem biztos hogy be akarnak menni a döntéshozók. Egyfelől csökkenti a bizalmat a befektetők részéről, másik oldalról meg szerintem nem multinak vannak cégei/leányai Kínában amit így szintén eladásra kényszeríthetnek.
Érthető az intézkedés, de amíg a gyártások ki vannak szervezve távolkeletre addig ez nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest