Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Igen meglehet:
KepassXC full offline, igazából jelszókezelő de a funció benne (a nemtudom leolvasni a kódod opciót kell használni ezeknék a weboldalon).
Ente auth lehet offline, de van opció sync-re is
2fas: hasonlóképp.Mindenképpen ajánlott az, hogy legyen mentés másik eszközön is, így azért egy aegis-t (ez is offline) is ajánlanék a telefonra, majd ha valamelyik a fentiek közül be lesz lakva legyen egy menekülőút ha a géppel lenne valami És ha már menekülő, legyen teljesértékű, használható. De egy kódolt backup is jó erre a "legyen mentés" célra!
#308 hcl Egy törvény alól sem mentesülsz azért mert te személyszerint nem tudtad, hogy az a törvény létezik.... Ez az egész nem ennyire komoly, és mint látható, két és fél éve elérhető. Engem speciel önszántamból zavart, hogy egy ilyen hozzáférés egyfaktoros, már 2019-ben mikor belekezdtem a nagy 2fa-zásomba... így ugrottam is mikor lehetett, mert tudtam -már akkor- mit jelent.
Most mikor indult a friss kötelezőség bevezetése is az volt az első kérdésre (Hallottad, hogy az ügyfélkapu megszűnik?) az első gondolatom, hogy már megint valakinek hülyén kell tálalni/nevezni egy változást/funciót....#314 vadkörte Enél a különbségnél láttál valami többet?
[link] vs [link] vs [link] vs [link] ? Ha igen hol? -
uniqm1
tag
Nyugodtan megvárhatod, január 14-től élesítik, és a határidő miatt sem kell már kétségbe esni.
„2025. január 16-tól az egyfaktoros ügyfélkapus azonosítással történő bejelentkezési mód (Ügyfélkapu gomb) csak az ugyfelkapu.gov.hu felületén lesz elérhető, kizárólag az Ügyfélkapu+ szolgáltatás igénylése céljából.”
Ügyfélkapu, Segítség cikkoldal
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest